05 / 05 / 2024

Esenboğa Yıldırım Beyazıt Cami açıldı mı

Esenboğa Yıldırım Beyazıt Cami açıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda inşa edilen ve ibadete açılan camiye "Yıldırım Beyazıt'ın adını verdiklerini bildirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Binali Yıldırım Haydarpaşa projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Haydarpaşa Garı'yla ilgili projesini açıkladı. Yıldırım, "Öyle alışveriş merkezi, binalar falan yok. Müze, kütüphane şeklinde düzenlenecek" diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Türkiye’nin en büyük spor kompleksini ilçeye kazandırdı.

Başbakan Yıldırım imar barışının detaylarını açıkladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, 24 TV, CNN Türk, A Haber ortak yayınında soruları yanıtladı. 

Esenboğa Yıldırım Beyazıt Cami açıldı mı Haberi

Esenboğa Yıldırım Beyazıt Cami açıldı mı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda inşa edilen ve ibadete açılan camiye "Yıldırım Beyazıt'ın adını verdiklerini bildirdi.


Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda yapılan caminin ibadete açılış töreninde, TAV şirketine yapımı tamamlanan eserden dolayı teşekkür etti.


Böylesine güzel bir eserin havalimanında devlet konukevi ve dış hatlar terminali arasındaki bölgeye inşa edilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada ciddi bir ihtiyaç söz konusuydu. Gidişte, gelişte, misafirlerimizin de ve ülkemizden de 'nerede cumaya yetiştireceğiz, nerede namazımızı kılacağız' sorusuna cevap noktasında, bu bir ihtiyaca anlamlı bir cevap oldu" diye konuştu.


Camide içeride bin 500, dışarıda bin 500 kişinin ibadet etme imkanının olduğuna dikkati çeken Erdoğan, büyük bir ihtiyaca cevap verecek caminin peyzaj düzenlemesinin tamamlanmasıyla bölgenin yemyeşil bir alan haline geleceğini söyledi.


Camiyi geçen haftalarda gezdiğini, incelemelerde bulunduğunu anımsatan...