09 / 05 / 2024

esenköy Doğa Termal Tatil Köyü fiyat listesi

esenköy Doğa Termal Tatil Köyü fiyat listesi

Yalova Esenköy'de inşa edilen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü 'nde inşaat çalışmaları başladı. 3 etap halinde hayata geçen Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları şöyle:

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Çekmeköy Doğa Park Mescidi açıldı!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Doğa Park içinde yer alan ve inşaatı tamamlanan mescidin açılışı yapıldı.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Çekmeköy Doğa Park Meydanı açıldı!

Doğa Park yenilenen yüzüyle 7’den 70’e binlerce Çekmeköylüyü ağırlayacak. Yaklaşık üç ay önce çalışmalarına başlanan Doğa Park Meydanı yapılan törenle hizmete açıldı.

esenköy Doğa Termal Tatil Köyü fiyat listesi Haberi

esenköy Doğa Termal Tatil Köyü fiyat listesi

Yalova'nın Esenköy ilçesinde hayata geçirilen Esenköy Doğa Termal'de Esenköy Doğa Termal'de daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa ediliyor. 


3 etap halinde inşa edilen Doğa Termal Tatil Köyü'nde devremülk satışları başladı. Esenköy Doğa Termal'de devremülk teslimleri 2017 yılında başlayacak.


Esenköy Doğa Termal Tatil Köyü'nde Türk hamamı, terapi odaları, çamur banyosu odaları, su oyunları merkezi, plaj, havuzlar,çocuklara özel Doğa Miniland, su sporları, Doğa AVM ve Doğa Spa gibi alanlar bulunuyor.


Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları!

Yalova Doğa Termal Tatil Köyü devremülk fiyatları 6 bin 500 TL'den başlayarak 21 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Denize sıfır alanda yükselen Doğa Termal Esenköy'de daireler normal ve villa şeklinde tasarlandı. Daireler 25 metrekareden, 85 metrekareye kadar değişik büyüklüklerde dizayn edildi.


Yalova Doğa Termal iletişim

Tel:+90 (212) 211 8050

Web: