07 / 07 / 2024

esenler 2014 projeleri

esenler 2014 projeleri

30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Esenler projeleri devam ediyor!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Yeni Esenler'i anlattı.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Tevfik Göksu: Esenler 6 yılda çok değişti!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de yatırım ve hizmetleri ile yapılması planlanan projeleri, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen büyük bir toplantıyla tanıttı.

Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yarın yatırım ve projeleri anlatacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki yeni projelerini yarın açıklayacak!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

Esenler Değişimin Hikayesi toplantısı 2 Nisan'da gerçekleşecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetlerin yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeleri anlatacak.

esenler 2014 projeleri Haberi

esenler 2014 projeleri


30 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti tarafından tekrar Esenler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfık Göksu, yeni dönemde yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 


Göreve geldiği 2009 tarihinden bu yana, sosyal, kültürel ve fiziki projelerle Esenler'in algısını değiştiren ve Esenler'e yeni bir çehre kazandıran Belediye Başkanı Göksu, yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilçeye yeni bir soluk kazandıracak. Yeni dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 62 tane dev projeyi hayata geçirecek olan Göksu, özellikle spor altyapısı, otopark, kentsel dönüşüm çalışmaları ve sosyal projelere ağırlık vereceğini belirtiyor. Önümüzdeki 5 yılda Esenler'in öncelikli projelerini Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Tevfik Göksu'dan dinledik. 

Yeni dönemde öncelikli çalışmalarınız hangi alanda olacak. 

Önümüzdeki 5 yıl içinde spor...