03 / 05 / 2024

esenler belediyesi açık öğretim kursu

esenler belediyesi açık öğretim kursu

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, "Açığı Kapatıyoruz" sloganıyla hayata geçirdiği projeyle, açık öğretim öğrencilerine yönelik takviye eğitim verecek. Eğitimine açıktan devam eden tüm Esenlerli vatandaşlar kurslara katılabilecek...

Esenler Belediyesi'nin plan değişikliği iptal edildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesis ve rekreasyon alanını plan değişikliğiyle ‘Açık Otopark Alanı’na dönüştürmesi kararını iptal etti.

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

KİPTAŞ Arkatlı Evler yüzde 20 indirimle bugün satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in yeni etabı yüzde 20 indirimle yarın satışa çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı yarın yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor...

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

esenler belediyesi açık öğretim kursu Haberi

esenler belediyesi açık öğretim kursu

Açıköğretim öğrencilerinin eğitimlerini başarıyla tamamlamaları ve derslerinde eksik kaldıkları noktalarla ilgili birebir soru sorma imkânı yakalamaları için düzenlenen kurstan, eğitimine açıktan devam eden tüm Esenlerli vatandaşlar katılabilecek.


8 ders işlenecek


Kursiyerler, Esenler'deki Halk Eğitim Merkezleri'nde görev yapan öğretmenler tarafından Bilgi Evleri'nde verilecek Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Fizik, Kimya, Türkçe ve Tarih dersleriyle öğretmenlere kafalarına takılan her soruyu sorabilecek ve eksik kaldıkları konuları sınıf ortamında öğrenebilecek.  


Kayıt bilgisi


13 Ekim 2014 tarihinde açılacak kurs için kayıtlar başladı. Kursa katılmak isteyen vatandaşlar, Bilgi Evleri'nden, Yavuz Selim Halk Kütüphanesi ve Adnan Büyükdeniz Dijital Kütüphanesi'nden öğrenci belgeleri ve nüfus kâğıtlarıyla birlikte başvurularını yapabilirler. Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri'nde düzenlenecek ve tamamen ücretsiz olacak kursa başvurmak için yaş ve kontenjan sınırlaması yok. Kurs,...