06 / 07 / 2024

Esenler Belediyesi güvenlik kameraları

Esenler Belediyesi güvenlik kameraları

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceğini açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Esenler Belediyesi 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Esenler Belediyesi’nin 2016 yılını kapsayan "Yıllık Faaliyet Raporu" kabul edildi. Faaliyet raporunun sunumunu Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu yaptı.

Esenler Belediyesi'ne 3 altın karınca ödülü!

Esenler Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri'nde 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Balçova Teleferik Tesisleri güvenlik testlerini tamamladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden kurduğu Balçova Teleferik Tesisleri’ndeki güvenlik testleri başarıyla tamamlandı ve uluslararası bağımsız sertifikasyon kuruluşundan gerekli onay alındı.

Esenler Belediyesi imar sorunlarını çözüyor!

Esenler Belediyesi, imar sorunlarını da vatandaşlarla birlikte çözüyor. Tuna Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Biz halka rağmen değil, halkın yanında rehber olarak çalışıyoruz” dedi.

Esenler Belediyesi yol onarım işini 17 Mart'ta ihaleye çıkarıyor!

Esenler Belediyesi yol onarım işini 17 Mart'ta ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başlanacak ve iş 210 günde tamamlanacak.

Manavgat'ta inşaatlarda güvenlik tedbirlerinin alınması konuşulacak!

Manavgat Belediyesi; inşaatlarda alınması gerekli güvenlik ve görsel tedbirlerle ilgili olarak Manavgat kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 04.02.2015 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantı düzenliyor.

Esenler Belediyesi güvenlik kameraları Haberi

Esenler Belediyesi güvenlik kameraları

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ilçenin her sokak ve caddesini güvenlik kamerası yerleştirecekleri sistemin hazır olduğunu, İçişleri Bakanlığı’nın kanuni zemini hazırlamasıyla bu projeyi başlatabileceklerini söyledi.


Esenler’in Huzur Toplantısı, Esenler Hükümet Konağı’nda, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve emniyet amirlerinin katılımıyla gerçekleşti. Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Esenler’in asayişi konusunda toplantıda bulunanlara kısa bir brifing verdi.


Türkiye'de ilk olacak proje


Huzur toplantısında Türk Telekom ile Esenler ile ilgili asayiş sorununu kökten çözecek devrim niteliğinde bir proje geliştirdiklerinin müjdesini veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceğini...