03 / 05 / 2024

Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı

Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan ve Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işini ihaleye çıkardı

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Esenler Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut, İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşinin geçici kabul tutanağının 22 Aralık 2016 tarihinde onaylandığını açıkladı.

Gebze'de üst yapı düzenleme çalışmaları başladı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri tarafından Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde başlatılan ve trafik akışını rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi

Silivri İnönü Caddesi'ndeki kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Trafik akışını daha düzenli hale getirerek, yoğunluğun azaltılması amacıyla Silivri Belediyesi ekipleri İnönü Caddesi’nde geometrik düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi!

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

İnegöl Akhisar'da meydan düzenleme çalışmaları başladı!

İnegöl Belediyesi, Akhisar Mahallesi'nde Çeşmeli Meydan alanında düzenleme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmanın belediyeye maliyetinin 55 bin TL olduğunu söyledi.

Esenler kentsel dönüşüm konusunda laboratuvar konumumda!

Esenler kentsel dönüşüm konusunda tam bir laboratuvar konumumda. Devlet eliyle yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının yanında vatandaşlar tarafından da kentsel ciddi manada dönüşümler yapılıyor.

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi 10 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı Haberi

Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan ve Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işini ihaleye çıkardı.  İhale açık ihale şeklinde 13 Mayıs 11.00'de yapılacak. İş için sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. Sonrasında işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 360 (Üçyüzaltmış) takvim günü olarak belirlendi. 


İlgili Telefon: (0212) 449 47 97

İlgili Faks: (0212) 449 47 68

İlgili E-Posta: [email protected]

İhale ilanını görüntülemek için