16 / 05 / 2024

Esenler Havaalanı Projesinde daire tipleri

Esenler Havaalanı Projesinde daire tipleri

Dairelerin 1+1'den 4+'e kadar farklılık gösterdiği projede teslimlerin 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. Esenler Emlak Havaalanı Evleri kura çekimi 31 Martta yapılması planlanıyor.

Emlak Konut GYO Esenler projesinde son dakika! Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari üniteye yer verilen Esenler Emlak Konut GYO projesi Atışalanı'nda yükselecek.  Projenin inşaat çalışmalarının 2026 yılında tamamlanması planlanıyor.

Nova Life Esenler lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Nova Life Esenler projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Nova Life Esenler'de hangi konut tipleri var? Projedeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nova Life Esenler ile ilgili merak edilenler...

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Esenler Havaalanı Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Havaalanı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’nın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki!

Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık olarak Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda konutu vermeyi planlayan Esenler Belediyesi'ne CHP'den tepki geldi.

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Esenler'de Efitaş İnşaat ile Bordo Yapı tarafından hayata geçirilen Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Projede 95 daire ve 45 ticari ünite yer alıyor...

Emlak Konut GYO Esenler Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Esenler Emlak Konutları projesinde yer alan 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Ömür İstanbul Esenler daire fiyatları!

Ömür İstanbul Esenler projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Proje Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Esenler'de 5 yılda 26 bin bina yeniden inşa edildi!

Esenler Havaalanı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları sona erdi. Bölgede 5 yılda 26 bin bina yıkıldı.

Esenler Havaalanı Projesinde daire tipleri Haberi

Esenler Havaalanı Projesinde daire tipleri

57 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen proje toplam 2 bin 358 adet konut ve 42 işyerinin satışa çıkarılacak. Proje kentsel dönüşüm konseptiyle yükseliyor.


Havaalanı Esenler Evleri hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen proje Esenler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçiriliyor.


Esenler Havaalanı Projesinde daire tipleri

Evler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşarak tasarlandı.


Emlak Esenler Havaalanı Evleri ödeme planı

Ödemelere göre satılık daireler için 31 Aralık 2015 tarihine kadar ödemelerin tamamlandığında fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Esenler Havaalanı Evleri teslimleri

Daireler 31 Mayıs 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Esenler Emlak Havaalanı Evleri kura çekimi!

Projede kura çekimi 31 Mart 2015 Perşembe günü yapılması planlanıyor.


Esenler Havaalanı Evleri iletişim

Tel:...