28 / 04 / 2024

esenler konut yenileme

esenler konut yenileme

Türkiye'de kentsel dönüşümün en hızlı gerçekleştiği Esenler'de projelere hızla devam ediliyor. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 74 bin konutun yenileneceğini ifade etti.

Esenler'de 100 bin problemli konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, muhtarları uyardı: "Her yıl Aralık ayında mahalli derneklerin de aracılık etmesi ile nüfus kayıtları memleketlere taşınıyor, bu da bütçede açığa sebep oluyor. Gelin, bir kampanya şeklinde bu haksızlığa engel olalım."

Esenler'de 10 yılda 100 konut yenilenmesi planlanıyor!

İstanbul’da kentsel dönüşümün başladığı ilk ilçe olan Esenler’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 10 yıl içinde ilçedeki 100 bin konutun yarısından fazlasının yenileneceğini söyledi.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Esenler Kuzey Rezerv Yapı Alanı 1. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu proje için sözleşme Bedeli 6 milyar 396 milyon TL+KDV şeklinde açıklandı.

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Emlak Konut GYO Esenler parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenler Atışalanı parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Esenler parsellerinin değeri...

İstanbul Esenler'de 2 bin konut Temmuz'da teslim!

Türkiye’nin ilk Akıllı ve Güvenli Şehri Esenler’de inşaatı biten 2 bin 108 konut Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ'den Esenler'e 277 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli Esenler İlçesi Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 277 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Evini yenileyeceklere 30 bin TL devlet desteği!

Devlet tarafından vatandaşlara bu zorlu günlerde verilen sosyal yardımlar hızla devam ediyor. Bu kapsamda, konut yenileme, konut tamiri, prefabrik evler gibi birçok konuda yardım veriliyor...

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 578 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler 2. Etap projesinin ihalesini 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

esenler konut yenileme Haberi

esenler konut yenileme

Türkiye'de kentsel dönüşüm seferberliğinin başlatıldığı Esenler'de çalışmalar hızla devam ediyor. Yaklaşık 100 bin konutun risk taşıdığını ve acilen dönüştürülmesi gerektiğini ifade eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Devlet ve millet eliyle bunların 26 binini dönüştürdük. Geri kalan 74 binini dönüştürmek için de projelerimiz, çalışmalarımız var" şeklinde konuştu.


Esenler'in, kilometrekare başına düşen 70 bin kişi ile İstanbul'un nüfus bakımından en kalabalık ilçelerden biri olduğunu söyleyen Göksu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın özel ilgileriyle bize rezerv alan olarak devredilen askeri alanla ilgili planlarımızı bitirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na takdim ettik ve bu hafta resmi süreçleri başlatıyoruz" ifadelerini kullandı. 


74 bin konutun 40-45 binini bu alana aktaracaklarını anlatan Göksu, "Bu konutların bulunduğu alanları yapılaşmaya açmıyoruz. Bu alanları park, okul, şehir meydanı gibi şehir donatısı için kullanıyoruz....