05 / 05 / 2024

Esenler Oruçreis dönüşüyor mu

Esenler Oruçreis dönüşüyor mu

Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı. Esenler Oruçreis'te 6 günde 8 bina yıkıldı...

Son 11 senede yabancıların Türkiye’de aldığı konut sayısı 385 bine dayandı! Vatandaşlığı alan ülkesine dönüyor!

Ülkemizde 400 bin dolara konut sahibi olup 3 yıl bekleyerek vatandaşlık hakkını garantileyen yabancılar, bugün bunları 1-1.5 milyon dolara satarak yeniden ülkelerine dönüyor.

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Tam bahar mevsimi dedik havalar yanılttı! Kar resmen geri dönüyor!

Güneşin kendini belli etmesiyle birlikte tam bahar mevsimi dedik fakat havalar yanılttı! Uzmanlar uyardı kar resmen geri dönüyor!

Üretimi durdurulan efsane otomobil Passat geri mi dönüyor? Volkswagen'den şaşırtan hamle!

Sene başı üretimi durdurulan Volkswagen Passat geri mi dönüyor? İşte Volkswagen'in herkesi şaşırtacak son dakika hamlesi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarıyla birlikte düşüşe geçti. Ons altın dip seviyelere kadar gerilerken dün altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları.

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Dolar 17 TL seviyesine geri mi dönüyor? Tehlike çanları bu sefer dolar için çalıyor! O ekonomist bir çırpıda açıkladı

Dolar endeksinde yaşanan sert düşüş sonrası dolar kuru değer kaybetmeye başladı. Dolar/TL kuru gittikçe gerilerken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Ekonomist isimden konu ile ilgili çarpıcı açıklama geldi. Dolar 17 TL seviyelerine geri mi dönüyor?

Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Oruçreis Mahallesi (Kamulaştırma) Riskli Alanın Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sterlinde son dakika gelişmesi! Sterlin sahalara geri dönüyor

İngiltere’nin yeni maliye bakanının yaptığı açıklamalardan sonra sterlin bu sabah İngiltere Başbakanı Truss’ın ekonomi paketinde daha fazla geri adım açıklayabileceği beklentisi ile yükselişe geçti. Sterlin resmen sahalara geri dönüyor. Sterlinde son dakika kritik gelişmeler...

Esenler Oruçreis dönüşüyor mu Haberi

Esenler Oruçreis dönüşüyor mu

Esenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Esenler Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başlandı.


262 konutun inşa edildiği projenin ilk etabında 182 bağımsız birim, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı bir törenle 2014 yılının Ekim ayında noter huzurunda hak sahiplerine teslim edilmişti.




Sıra ikinci etapta!


Şimdi sıra geldi ikinci etaba... Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında boşaltılan 182 konutun yıkımına başladı. 6 günde 8 binanın yıkımının gerçekleştirildiği Oruçreis Mahallesi'nde çalışmalar ivedilikle devam ediyor.


Yeni anahtarlar için adım atıldı!


Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları projesi, 5 bin 387 metrekare arsa alanında 43 bina ve...