08 / 05 / 2024

esenler otopark çalışmaları

esenler otopark çalışmaları

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu: "Ancak 500 bin nüfuslu ilçe için yeterli değil. Şu anda 3 ayrı noktada yaklaşık 2 bin araç kapasiteli kapalı otopark çalışmalarımız devam ediyor."

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Ayder'de öncelikle kanalizasyon, su, elektrik gibi alt yapı çalışmaları yol altına alınacak ve 1.600 araç kapasiteli otopark inşaatına başlanılacak...

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nde çalışmalar başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri kapsamında Ihlamur Kasrı'nda kazı çalışması başladı. Kasıra zarar vermemesi için 10 metre kadar uzaklıkta yapılan çalışmalar Marmara Üniversitesi otoparkında sürüyor.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Artvin Yeraltı Otoparkı için sondaj çalışmaları tamamlandı!

Artvin Belediyesi tarafından Atapark altına düşünülen 160 araçlık Otopark projesi sondaj çalışmaları tamamlandı. Yapılan sondaj çalışmalarında 26 -36 metre arasında sondaj vurularak ana kayaya ulaşıldığı belirtildi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi için çalışmalar başladı!

Şile’nin yeni, modern bir görünümüne sahip olmasını ve ulaşım kolaylığını sağlayacak “Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark” projesi için çalışmalar başladı.

Şirinevler Minibüs Terminali için çalışmalar başladı!

Bahçelievler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark Projesi için çalışmalar başladı. E-5 Şirinevler girişi bir yıl süreyle trafiğe kapatıldı.

Vasip Şahin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Nişantaşı Anadolu Lisesi, Köse Raif Paşa Köşkü, Şeker Han, Bayrampaşa Eğitim Kompleksi ve İstanbul Ticaret Odası Esenler Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

esenler otopark çalışmaları Haberi

esenler otopark çalışmaları

Esenler Belediyesi ilçedeki otopark açığını kapatmak için bir taraftan kalıcı katlı otoparklar yaparken, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşenerek otopark haline getiriliyor. 4 yıl içinde ilçeye 20 bin metrekare otopark kazandırıldı. 


İnsan yoğunluğu bakımından İstanbul'un ilçeleri arasında birinci, nüfusu itibariyle de en büyük ilçelerinden birisi olan Esenler'de belediyece yapılan düzenlemeler ve hayata geçirilen projeler sayesinde ilçe sakinlerine rahat ve ferah yaşam alanları sunuluyor. Yeşil alan sıkıntısına son verilen ilçede şimdi de otopark problemi ortadan kalkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde yürütülen çalışmalarla bir taraftan katlı otoparklar yaparak kalıcı çözümler üreten belediye, bir taraftan da müsait boş arsalara sert zemin döşeyerek otopark haline getiriyor. 4 yıl içinde ilçeye 20 bin metrekare otopark kazandırıldı. 


2 BİN ARAÇLIK 3 OTOPARK 


Esenler'deki...