02 / 05 / 2024

Esenler şehir parkı

Esenler şehir parkı

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında hazırlanan planları yerinde inceledi. Planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulacak.

Esenler’de askeri alana dev şehir parkı yapılıyor!

Esenler’de dünyaya örnek kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını söyleyen Esenler Belediye Başkanı Göksu, askeri alandaki projede dünyanın en büyük şehir parklarından birinin yapılacağını söyledi.

Dünyanın en büyük şehir parkı Esenler’e geliyor!

Sabah Ekonomi Yazarı Seda Tabak, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'yla Esenler Yeni Şehir projesinin detaylarını konuştu. İşte, Seda Tabak'ın özel röportajı...

Esenler Şehir Parkı'na İBB'den ret!

Esenler'deki Hasdal ve Tümgeneral Selehattin Gökkartal Kışlası'nın yerine yapılacak dünyanın 3. büyük şehir parkına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden onay çıkmadı.

Esenler Şehir Parkı projesi için imza atıldı!

Türkiye'nin en büyük şehir parkını da kapsayan ve 90 bin konutun yenileneceği projenin ilk imzaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Esenler Belediyesi arasında atıldı.

Esenler Şehir Parkı'nın inşaatı ne zaman başlıyor?

Milli Savunma Bakanlığı'nın tahsis ettiği 8.7 milyon metrekarelik arazide Esenler Belediyesi'nce yapılacak dev park için çalışmalar başladı. Alanın 2.5 milyon metrekarelik alanına yapılacak park, dünyanın en büyüklerinden biri olacak.

Esenler Tarihi Proje bittiğinde böyle olacak!

Toplam yüzölçümü 18.5 milyon metrekare olan Esenler'deki 8.7 milyon metrekare Milli Savunma Bakanlığı tahsisli hazine arazisi Esenler Belediyesi'ne devredildi. Böylece ilk planlı kentsel dönüşüm ve dünyanın 3. büyük şehir parkı Esenler'de yapılacak...

Esenler'e yapılacak dev park Central Park'a rakip olacak!

Milli Savunma Bakanlığı'na tahsisli arazinin devredildiği Esenler Belediyesi, bu alanda "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"ni hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Esenler'e dünyanın en büyük üçüncü şehir parkı inşa edilecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünyanın en büyük üçüncü şehir parkının İstanbul Esenler’e inşa edileceğini müjdeledi. Parkın '2,5 milyon metrekare' olacağını belirten Başbakan “Esenler’e hayırlı olsun. Çevreci geçinenlere de bir mesaj olsun” dedi.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

İstanbul şehir parkının inşaatı bu yıl başlayacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tasarladığımız park ve rekreasyon uygulamalarımızın en büyüklerinden biri olan İstanbul’daki şehir parkının inşasına başlayacağız." dedi. 

İstanbul'un dev şehir parkı 2018'de tamamlanacak!

İstanbul'a dev şehir parkı müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parkın 2018'de tamamlanacağını söyledi.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi!

Ataşehir Park Yaşam 2017 güncel fiyat listesi 298 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan projede konutların yanı sıra villalar da yer alıyor...

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 konut fiyatları 213 bin TL'den başlayarak değişiyor. Park Mavera 3 projesinde 723 daire yer alıyor...

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 Makro fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Proje Makro ve TOKİ ortaklığıyla toplam 723 konut olarak inşa ediliyor...

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları!

Başakşehir Park Mavera 3 satış fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi!

Park Mavera 3 projesi Makro ve TOKİ ortaklığıyla Başakşehir Kayaşehir'de inşa ediliyor. Kayaşehir Park Mavera 3 teslim tarihi ne zaman?

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 2017!

Başakşehir Park Mavera 3 daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020'de teslim ediliyor...

Esenler şehir parkı Haberi

Esenler şehir parkı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in talihi ve tarihini değiştirecek kentsel dönüşüm çalışmasının yapılacağı askeri alanda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine; 66. Mekanize Tümen Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kurmay Albay Erdoğan Koçoğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Oğuz Türk ve Nihat Karataş ile Kentsel Dönüşüm Müdürü Sezayi Köse de katıldı.


Başkan Göksu, Esenler Belediyesi'ne devredilen askeri alanda uygulanacak İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi kapsamında Esenler Belediyesi'nce hazırlanan 1/1000 ve 1/5000'lik taslak planları son kez yerinde inceledi. Hazırlanan bu planlar etap etap Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onaylamasının ardından arazide imar faaliyetleri başlayacak.



ESENLER'E DÜNYANIN EN BÜYÜK PARKI

Proje kapsamında Metris Kışlası'nın 236 dönümlük kısmında halkın hizmetine açılan 15 Temmuz Şehitler Parkı da dahil olmak üzere...