03 / 05 / 2024

esenler toplantısı

esenler toplantısı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacağı bir toplantı ile Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 6 yılda Esenler'de hayata geçirilen yatırım ve hizmetleri anlatacak.

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra Esenler Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Biz bu meclis salonunda oturan her bir arkadaşımızı kendimize yakın çalışma arkadaşı olarak görüyoruz" diye konuştu.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı ertelendi!

Esenler Belediyesi'nin 27 Temmuz Perşembe Günü gerçekleştirmesini planladığını kentsel dönüşüm basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 25 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. 25 Temmuz Salı Günü düzenlenecek toplantı Tevfik Göksu’nun ev sahipliği ile yapılacak.

Esenler Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenler Belediye Meclisi'nin 5. Seçim Yılı 3. Dönem 2016 Mart Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu, Esenler Belediye Başkanlığı'ndaki Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda AK Partili Meclis Üyesi Çimen Sarıkaya, gündem dışı söz aldı.

Esenler'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılacak!

Esenler’de yıkım ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun katılımıyla kentsel 17 Şubat tarihinde saat 10:00'da dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

esenler toplantısı Haberi

esenler toplantısı

Kentsel dönüşümden kamu binalarına, kültür sanat faaliyetlerinden sağlık hizmetlerine, sosyal projelerden spor tesislerine kadar hayatın her alanındaki yatırım ve hizmetlerle huzur ve umut şehri haline gelen Esenler'in son 6 yıldaki büyük dönüşüm ve değişimi, büyük bir toplantı ile kamuoyuna sunulacak. İlçenin çehresini değiştiren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “6 Yılda Esenler Çok Değişti” sloganıyla gerçekleştireceği bir toplantı ile göreve gelişinin yıldönümünde hem 6 yıllık yatırım ve hizmetlerini anlatacak, hem de ileriye dönük projelerini açıklayacak. 


Esenler’deki dönüşüm ve değişimin görsel olarak da sunulacağı gecede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu 40 yılda yapılabilecek hizmetleri 6 yıla nasıl sığdırdıklarının öyküsünü davetlilerle paylaşacak. Toplantıda Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzâkereci Volkan Bozkır’ın da katılacak.




Adres: Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi N. Hatun Mah. Esenler-İstanbul

Tarih:...