02 / 05 / 2024

esenyurt Balıklı Yolu Caddesi imar planı

esenyurt Balıklı Yolu Caddesi imar planı

İstanbul Esenyurt ilçesi Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı imar planı tadilatı askıda!

Esenyurt Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 20 Nisan 2015 tarihinde onayladığı plan 20 Temmuz'da askıdan inecek.

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 20 arsa! 

Balıkesir ili, Susurluk ilçesi, Balıklıdere Mahallesi'nde yer alan 20 arsa 236 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte arsaların fiyatları...

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Durucak ve Yasin Balıklı ortaklığında kuruldu.

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan caminin bir kısmı, İtalya’dan, Yunanistan’dan ve Arnavutluk’tan gelen ekipler tarafından restore edildi. Döşeme Camisi ramazan ayında ibadete açılacak...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Balıklıgöl'deki 353 gecekondu yıkılacak!

Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsüne kavuşması amacıyla hizmete açılan İl Özel İdaresi, Kentsel Dönüşüm Projesi  kapsamında Yakubiye Mahallesi'nde bulunan 353 evi yıkacak.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi imar planı askıda!

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 3066 ada, 20 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.01.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Esenyurt Balıkyolu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Esenyurt İlçesi, Balıkyolu Mahallesi, 1847 ada, 27 ve 28 parseller ile bir kısım kadastral alana ilişkin 1/5000 ölçekli  plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımına ilişkin 5 soru mecliste!

Tarım arazilerinin amaç dışı kullanımının önlenmesine ve Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Balıklıçeşme köyünün merası meclis gündemine taşındı. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Depremin zararlarını azaltmanın yolu dayanıklı yapılar inşa etmek!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, depremlerin oluşturacağı bu zararları azaltmanın en etkin iki yolu ise depreme dayanıklı yapılar inşa etmek olduğunu söyledi...

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

esenyurt Balıklı Yolu Caddesi imar planı Haberi

esenyurt Balıklı Yolu Caddesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıkarılan Esenyurt Doğan Araslı Caddesi - Kıraç Esenyurt Yolu Balıklı Yolu Caddesi Kesişim ( Doğan Araslı Cumhuriyet Meydanı ) Revize 4 Yol Kavşak Uygulama Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.04.2015 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.



İmar planı için...