29 / 04 / 2024

esenyurt Esbahçe Espark Konakları

esenyurt Esbahçe Espark Konakları

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Esbahçe Espark Konakları 12 katlı 4 blok şeklinde İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Esbahçe Espark Konakları satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor...

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

En çok konut satışı yapılan ilçe Esenyurt oldu!

Ocak-ağustos döneminde en çok konut satışı yapılan ilçe 23 bin 79 adetle Esenyurt oldu...

Konut mağdurları CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda!

Esenyurt Konut Mağdurları platformu üyeleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Bozkurt bir araya geldi.

Esenyurt'ta 34.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bakırköy 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul il, Esenyurt ilçe, Çakmaklı mahallesinde, 105 ada, 4 parselde yer alan fabrika binasını 34 milyon TL'ye icradan satıyor...

Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta E-5 hattında konumlanan ve 2012 yılında hizmete açılan Marmara Park AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. Peki Marmara Park AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Esenyurt'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Esenyurt İlçe, 2039 ada, 15 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 900 bin TL'ye icradan satıyor...

esenyurt Esbahçe Espark Konakları Haberi

esenyurt Esbahçe Espark Konakları

Esbahçe Espark Konakları toplam 184 adet daireden meydana geliyor. 



İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde 12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Esbahçe Espark Konakları Ata Grup imzası taşıyor. 



Esbahçe Espark Konakları Esenyurt projesinde 125 metrekare alan büyüklüğüne sahip 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.



Esbahçe Espark Konakları satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Esbahçe Espark Konakları teslim tarihi!



Esbahçe Espark Konakları'nda teslimlerin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Esenyurt Esbahçe Espark Konakları'nın sosyal olanakları arasında çocuk oyun alanları, botanik havuzu, yürüyüş parkurları,kamelya, kapalı otopark, kameralı sistem 24 saat kameralı sistem güvenlik ve spor salonu yer alıyor. 




Tel:   +90 212 450 6767

web: www.atagrup.com.tr

Belemir...