05 / 05 / 2024

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi imar planı

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi imar planı

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Esenyurt Gökevler 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Esenyurt ilçesi, Gökevler Mahallesi, 668 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Ordu Güzelyurt Sosyal Tesisleri Temmuz'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’ne yapılan sosyal tesis alanını ziyaret etti. Başkan Yılmaz, çevre köylerin toplanma merkezi de olacak Güzelyurt Mahallesi sosyal tesis alanının, Temmuz ayında hizmete hazır hâle geleceğini söyledi.

Ordu Güzelyurt'a yeni meydan!

Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ne adına yakışır bir meydan yapmak için kolları sıvayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahallenin çehresini değiştirecek projenin ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladı.

Ordu Güzelyurt Meydanı'nın ihalesi 29 Haziran'da!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy’ün Güzelyurt Mahallesi’nde iftar etkinliği düzenledi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, Güzelyurt'a yapılacak meydanın müjdesini vererek ihalesinin 29 Haziran'da yapılacağını söyledi.

Alkom Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkom Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yıldırım ve Muhammed Ali Albayrak ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Elit Konak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Konak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Nikbay ve Medeni Çanğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım E Ticaret Profesyonel Yönetim Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulkadır Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Avci İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avci İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah Güven tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhangazi Caddesi A2 Apartmanı'nda kuruldu.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi imar planı Haberi

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 425, 426, 419 ve 709 adaların bir kısmı ile Kıraç Mahallesi, 1089 ada, 1 parselin bir kısmı, 1625 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.  İmar planı 26 Kasım 2018 tarihinde askıdan indirilecek.


İmar planı için tıklayın.