03 / 05 / 2024

Esenyurt Güzelyurt park alanı

Esenyurt Güzelyurt park alanı

Askıya çıkarılan Esenyurt TEM Güneyi 5. Etap 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı ile Güzelyurt Mahallesi'nde 5 parsel, Park Alanı olmaktan çıkarıldı. Esenyurt TEM Güneyi 7. Etap imar planı da askıdayken bir tadilat daha geçirdi.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat!

Güzelyurt Metro House Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje Arizon Yapı imzasıyla yükseliyor. 

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Nevşehir Güzelyurt'a yeni park!

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

Esenyurt Güzelyurt'a yeni cami inşa edilecek!

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamada Güzelyurt Mahallesi'ndeki E-5 Karayolu'na cepheli yerin planlarda dini tesis alanı olarak belirlendiğini ve bu amaçla inşaat çalışması yapılacağı belirtildi.

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım!

Esenyurt Gül Park Yaşam ulaşım bilgilerine göre proje; Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim!

Esenyurt Gülpark Yaşam iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Esenyurt Gül Park Yaşam projesinin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Güzelyurt Evleri iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Güzelyurt Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (0212) 854 04 41 olarak belirlendi.

Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi!

9 kat şeklinde meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi toplam 4,5 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Güzelyurt Konutları teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt' ta hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Güzelyurt Konutları teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlandı.

Güzelyurt Konutları satışta! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta butik site olarak Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Konutları'nda toplam 126 adet daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gül Park Esenyurt fiyat listesi!

Gül Park Esenyurt projesi Gül Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Gül Park Esenyurt fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Güzelyurt park alanı Haberi

Esenyurt Güzelyurt park alanı


Esenyurt Belediyesi, Esenyurt TEM Güneyi 5. Etap 1/1000 ölçekli uygulama imar planını ilanen askıya çıkardı. Esenyurt TEM Güneyi 5. Etap imar planı tadilatı ile Güzelyurt Mahallesi'ndeki 128, 129, 130, 131 ve 132 parseller park alanı olmaktan çıkarıldı. 

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; 13.09.2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Esenyurt TEM Güneyi 5. Etap Uygulama İmar Planı itirazlarına ilişkin olarak onaylanan plan notu değişiklikleri ve Güzelyurt Mahallesi 128, 129, 130, 131 ve 132 adalar üzerindeki Park Alanlarının kaldırılmasına ilişkin plan değişikliği Esenyurt Belediye Meclisi’nin 06.02.2014 tarih ve 15 sayılı kararı ile uygun görüldü.




Esenyurt TEM Güneyi 7. Etap imar planı askıdayken bir tadilat daha geçirdi! Detaylar için tıklayın!


Güzelyurt Mahallesi'nde 5 parseli park alanı olmaktan çıkaran imar planı değişikliği, İstanbul Büyükşehir...