27 / 04 / 2024

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii temel atma programına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu katılım sağladı.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebay Plastik Ahşap İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Bayraklı tarafından kuruldu.

Mutluer İnşaat Ve Ahşap Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutluer İnşaat Ve Ahşap Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Mutluer tarafından kuruldu. 

Gür Şah İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Şah İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Gürsoy ve Mustafa Şahin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Esenyurt, Battalgazi Mahallesi'nde kuruldu.

Arşah İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşah İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Arlı, Nisbet Aşkın tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii'nin temeli atıldı!

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii temel atma programına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu katılım sağladı.

Esenyurt Belediyesi Hacı Kamer Torun Cami'yi ibadete açtı!

Modern mimari yapısıyla, geniş ibadet alanı ve avlusuyla dikkat çeken Hacı Kamer Torun Camii’nin açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu katılarak açılış kurdelesini vatandaşlar ile birlikte kestiler...

Esenyurt Belediye Başkanı bölgedeki son durumu değerlendirdi!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt’ta sorun yok. Bölgedeki gelişmeyi çekemeyenler var. Mimarlar odası, Şehir Plancıları Odası ve bazı özel şahıslar bölgeyi karıştırmaya çalışıyor” dedi.

Kayseri Melikşah Üniversitesi'ne yurt binası yapılıyor!

Kayseri’deki Melikşah Üniversitesi yerleşkesinde, hayırsever Hacı Mustafa Boydak ve Prof. Dr. Mehmet Palamutoğlu, toplam 280 kişi kapasiteli 2 yurt binası yaptırıyor

Kiptaş Esenyurt 5.Etap Projesi'nde 67 bin 500 TLye 2+1!

Kiptaş Esenyurt 5.Etap Projesi'nde 2+1 normal katlar 67 bin 500 TL’ye satılıyor. 5. Etap KİPTAŞ Esenyurt Konutları toplam 1.088 konuttan meydana geliyor...

KİPTAŞ Esenyurt Evleri 5. Etap'ın tüm ayrıntıları! 6 bin TL peşinatla!

Düzenlenen törenle “Esenyurt Konutları 5. Etap’ın satışını başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’a modern bir yaşam alanı daha kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirtti

5. Etap KİPTAŞ Esenyurt Konutlarında 657 TL taksitle!

KİPTAŞ tarafından bugün satışa sunulan Esenyurt 5. Etap Konutları’nda teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Projede fiyatları 67 bin 500 TL’den başlayan evler 657 TL taksitle satılıyor…

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii Haberi

Esenyurt Hacı Perişah Olcay Camii

Kuran’ı kerim tilavetiyle başlayan temel atma töreninde, açılış konuşması yapan Hacı Perişah Olcay Camii Dernek Başkanı Selami Aydın, “Bugün burada bu cami yapımında öncülük eden ve Maddi manevi desteğini bizden esirgemeyen ve hep yanımızda olan belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve hayırsever iş adamımız Mehmet Olcay beyefendi yede şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Hayırsever iş adamı Olcaylar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Olcay söz alarak duygularını ifade etti. Olcay ardından ilçe müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu söz alarak cami ve mescitlerin Allah’ın evi olduğunu ve Kâbe’nin birer şubeleri olduğunu söyledi.


Kadıoğlu, “Müslüman Türkiye’de kimsenin salyangoz satmasına izin vermeyeceğiz”

Müftü ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, “ Bu güzel hayra bugün hep birlikte şahitlik etmek için bir araya geldik. Biz bu camileri...