02 / 05 / 2024

Esenyurt hastane projeleri

Esenyurt hastane projeleri

Çorlu'da hizmet veren Özel Reyap Hastanesi Esenyurt'ta inşaat çalışmalarına başladı. Daha önce 45 yatak kapasiteli olarak planlanan Esenyurt Özel Reyap Hastanesi'nde yatak sayısı 250'ye çıkarıldı...

Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar ile ilgili karar çıktı!

İstanbul Esenyurt'ta müteahhitler tarafından yarım bırakılan projeleri tamamlamak isteyen Esenyurt Belediyesi geçtiğimiz günlerde inşaatların tamamlanması için meclise teklif götürmüştü. Teklif ile ilgili komisyondan ret kararı çıktı. 

Esenyurt'ta kaçak hastane mühürlendi!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan 4 katlı hastane kaçak olduğu gerekçesiyle Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından mühürlendi. 

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Projeleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt'taki yeni konut projeleri mağdurlara çare olacak mı?

Esenyurt'ta devam eden konut mağduriyetinin yeni projelerle çözülmesi bekleniyor. İnşaat firmaları yaklaşık 2 bin konut mağduru ile yeniden anlaşmak istiyor.

Esenyurt konut mağdurları dikkat!

Geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdelediği irtibat ofisi açıldı.

Esenyurt konut mağdurlarına müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenyurt'ta "tamamlanmayan konut projeleri "mağdurlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum "Vatandaşımızın mağduriyetini giderecek olan çalışmayı yine vatandaşımızla omuz omuza yapmak istiyoruz.'' dedi.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Esenyurt ve Beylikdüzü Metro hatlarıyla daha da değerleniyor!

İstanbul'da yıldızı parlayacak bölgeler şüphesiz ki ulaşımın geliştiği desteklendiği bölgeler olacak. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesine yönelik metro projeleri somutlaştıkça daha da değerleniyor. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

Esenyurt konut satışında fark arttı!

Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri markalı konut projeleri ile değerlendi. Günde 116 konutun alınıp satıldığı Esenyurt ile 33 yeni markalı projenin yapımının sürdüğü Beylikdüzü’nde konut fiyatlarının artması bekleniyor.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Özyurtlar İnşaat projeleri Esenyurt'ta yükseliyor!

Hali hazırda beş projenin çalışmalarını birlikte yürüten Özyurtlar İnşaat'ın, İstanbul'un yükselen bölgesi olan Esenyurt'ta üç, Büyükçekmece ve Bahçeşehir'de ise birer tane projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Esenyurt hastane projeleri Haberi

Esenyurt hastane projeleri


Tekirdağ Çorlu'da hizmet veren Özel Reyap Hastanesi İstanbul Esenyurt'ta 250 yataklı hastane inşa ediyor. 45 yatak kapasiteli olarak planlanan Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesi 250 yatak kapasitesine çıkarıldı.


4 bin 747 metrekare alanda yükselen Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinde 31 bin 254 metrekare kapalı alan bulunuyor. Hafriyat çalışmaları devam eden Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinin temel pabuçları atıldı.


Yeşilkent Mahallesi'nde Nazım Hikmet Bulvarı'na 135 metre mesafede yükselen Özel Reyap Hastanesi Esenyurt projesinin etrafında Fiyapı Evleri, Vizyon Koleji, Bura Rezidans bulunuyor. 


Özel Reyap Hastanesi Esenyurt'ta Acil Servis Hizmeti, Ambulans Hizmeti, Dahiliye, Çocuk, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Beyin Cerrahisi, Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, KBB, Cildiye, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Göz, Üroloji, Ortopedi, Fizik Tedavi, Psikiyatri, Gastroenteroloji,  Çocuk Cerrahisi,...