02 / 05 / 2024

Esenyurt inşaat kazaları

Esenyurt inşaat kazaları

Esenyurt’ta önceki sabah saat 07.00 sıralarında Esenyurt Hoşdere Yolu üzerindeki inşaatta işçi Cuma Kayataş ’ın üzerinde bulunduğu iskele 28’inci kattan 24’üncü kata kadar çöktü.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Kahramanmaraş'ta son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

İnşaat sektöründe teşvik! İş kazaları önlenecek!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, inşaat sektöründe işçi çalıştıran işyerlerine, ölüm ve sakatlıkla sonuçlanmayan iş kazası yaşanmaması halinde teşvik verilecek.

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Birinci derecede ölümlü iş kazaları inşaat sektöründe oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.Bakan Müezzinoğlu, birinci derecede ölümlü iş kazalarının, daha çok inşaat sektöründe görüldüğüne dikkati çekti.

Niğde'de inşaat kazaları arttı!

Niğde'de inşaat sektöründe konut üretimi hızlandı. Hızlanan sektörle birlikte kazalarda çoğaldı. Niğde'de inşaattan düşme olaylarında artış meydana geliyor.

Esenyurt inşaat kazaları Haberi

Esenyurt inşaat kazaları


Esenyurt’ta bir işçi, inşaatın dış cephesinin yapımı sırasında iskelenin çökmesi sonucu düşerek hayatını kaybetti Önceki sabah 07.00 sıralarında Esenyurt Hoşdere Yolu üzerindeki inşaatta işçi Cuma Kayataş’ın üzerinde bulunduğu iskele 28’inci kattan 24’üncü kata kadar çöktü. Kayataş, düşmenin etkisiyle ağır yaralandı. Sağlık ekipleri 24 yaşındaki Kayataş’ın hayatını kaybettiğini...