05 / 05 / 2024

Esenyurt inşaatçıları projesi

Esenyurt inşaatçıları projesi

Yaşananların izlerini silmek ve bölgenin adını temize çıkarmak ve benzeri durumların yeniden yaşanmasının önüne geçmek için Esenyurt Belediyesi öncülüğünde 'Esenyurt İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği' kuruluyor.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

Muğlanın incisi Bodrum’da Cengiz İnşaat Bodrum Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

İnşaatçılar ve çimentocular karşı karşıya!

Son zamanların gündem konuları arasında bulunan çimento fiyatları inşaatçılar ve çimentocuları karşı karşıya getirdi.

Kesepara İnşaat Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

Kesepara İnşaat Kartal projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Emlakçılar ve inşaatçılar dikkat! Bugün son gün!

Mesleki Yeterlilik Belgesi almayan emlakçılar ve inşaat işçileri bugünden itibaren faaliyetlerine devam edemeyecek. 

İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi!

İstanbul’daki vatandaşın bir evi varsa yatırım için 1 milyon bandındaki evi tercih etmediğini söyleyen Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Vatandaş gidiyor parasını mevduat faizine yatırıyor. İnşaatçıların en büyük rakibi mevduat faizi. Faizler düştükçe bu tablo değişecek” dedi.

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Esenyurt inşaatçıları projesi Haberi

Esenyurt inşaatçıları projesi

Esenyurt'un, ruhsat sorunu uzun süre gündemde XL kalmıştı. Yaşanan sorunlar nedeni ile sıkıntıya düşen ünlü firmalar da olmuştu. 

Yaşananların izlerini silmek ve bölgenin adını temize çıkarmak ve benzeri durumların yeniden yaşanmasının önüne geçmek için Esenyurt Belediyesi öncülüğünde 'Esenyurt İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği' kuruluyor. Dernek ile bölgede faaliyet gösteren irili-ufaklı yaklaşık 500 inşaat firması kontrol altına alınmış olacak ve yeni mağduriyetler yaşanmaması için çalışmalar yapılacak. 

Esenyurt İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği' nin kurucu başkanlığını Özyurtlar Şirkeder Grubu Başkam Tamer Ozyurt üstlendi. 

Esenyurt'ta geçmişte yaşanan sıkıntıların tekrarlanmasının önüne geçmek üzere dernekleşme çalışmalarına başladıklarını Temmuz ayı sonunda derneğin faaliyete geçmesini planladıklarını söylüyor. 

Bölgedeki sorunları çözmek üzere belediye ile birlikte hareket edeceklerine işaret eden Özyurüar, dernek olarak tüm firmaların finansal gücü ve iş kalitesi hakkında bilgi sahibi olup...