30 / 04 / 2024

Esenyurt işçi ölümü

Esenyurt işçi ölümü

Esenyurt'ta bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Esenyurt Üniversitesi'nin Doğan Araslı Bulvarı'ndaki 16 katlı ek binasında çalışan Abdullah Üye (43), binanın 9. katından asansör boşluğuna düştü.

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika! Hemen bakın!

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika... Hemen bakın...

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Esenyurt işçi ölümü Haberi

Esenyurt işçi ölümü

Esenyurt'ta inşaatı süren binanın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Esenyurt Üniversitesi'nin Doğan Araslı Bulvarı'ndaki 16 katlı ek binasında çalışan Abdullah Üye (43), binanın 9. katından asansör boşluğuna düştü. 


Binanın 2. katındaki asansörün üstüne düşen işçinin arkadaşları, sağlık ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Abdullah Üye'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Esenyurt itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan işçinin cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 


Yapımı süren binanın ilk 8 katında bu yıl eğitime başlandığı, üst katlardaki inşaat çalışmalarının ise sürdüğü...