05 / 05 / 2024

esenyurt kadın konuk evi temel atma töreni

esenyurt kadın konuk evi temel atma töreni

Esenyurt Belediyesi tarafından yeni bir sosyal tesis için temel atılıyor.Yeni nşa edilecek olan Esenyurt Belediyesi Kadın Konuk Evi için ilk harç dökülüyor.

Esenyurt Kadın Konuk Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından kadınlara yönelik projesi Kadın Konuk Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Kadın Konuk Evi’nin temel atma törenine, Necmi Kadıoğlu ve Tülay Kaynarca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Bodrum'a Kadın Konuk Evi inşa ediliyor!

Bodrum Belediyesi tarafından yapılması planlanan Kadın Konuk Evi çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden gelen yetkililerin katılımı ile Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde toplantı yapıldı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Edirne Kaleiçi'ndeki tarihi konak kadın merkezine dönüştürülecek!

Edirne Valiliği’nin önceki dönemlerde kullandığı Kaleiçi’ndeki tarihi konak, Edirne Belediyesi tarafından ’Kadın Merkezi’ olarak düzenleniyor. ’Kadın merkezi’ olarak düzenlenen konağın bahçesinde belediye ekipleri tarafından çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nisan'da açılacak!

Giresun'da yapımına 2011 yılında TOKİ tarafından başlanılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bir türlü tamamlanıp hizmete açılamadı.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

esenyurt kadın konuk evi temel atma töreni Haberi

esenyurt kadın konuk evi temel atma töreni

Esenyurt Belediyesi tarafından yeni bir sosyal tesis için temel atılıyor. Esenyurt Belediyesi Kadın Konuk Evi için ilk harç dökülüyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “ Siz isteyin biz yapalım” anlayışı ile hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. 

Esenyurt'ta inşa edilecek olan Kadın Konuk Evi’nin temeline bugün ilk harç dökülecek.  

 ...