05 / 05 / 2024

Esenyurt Koza World Of Sports Arena

Esenyurt Koza World Of Sports Arena

Esenyurt Koza World of Sports Arena'da düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup Final maçını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte izledi. İşte finalden fotoğraflar...

Esenyurt Koza World Of Sports Arena, İstanbul Cup'a hazır!

Garanti Koza projesi Esenyurt Koza World Of Sports Arena, TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvasına hazır durumda. Koza Spor Akademisi inşaatı da bitiyor… İşte Danimarkalı raket Caroline Wozniacki’nin de korta çıkacağı o tesisler...

Garanti Koza Kozapark projesinde ipotek krizi bitti, 3 bin 500 tapudan 1.500’ü sahiplerine verildi!

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde 3 bin 500 tapudan 1.500 tanesi sahiplerine verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Akkoza’da da hukuki süreç sürüyor. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evran tarafından kuruldu.

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

World Elma Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

World Elma Turizm Ve Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli İle  Fatima Mahmer tarafından kuruldu.

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Esenyurt Koza World Of Sports Arena Haberi

Esenyurt Koza World Of Sports Arena


Zorlu geçen turnuvada Caroline Wozniacki ve Roberta Vinci’nin finale kaldığı maçta kura atışını eski tenisçilerden Monica Seles yaptı. 



Şampiyonun kupasını Bakan Müezzinoğlu verdi



Kuranın atılmasıyla birlikte maçın başlama vuruşunu yapan Wozniacki final maçını 2-0 alarak turnuvayı şampiyon olarak bitirdi. 6-1 ve 6-1 lik setlerle maçı kazanan Wozniacki şunları söyledi; 




“Böyle bir turnuvada şampiyon olmak gerçekten çok güzel bir duygu, bu turnuvaya destek veren herkese çok teşekkür ederim. 




İstanbul’da bulunmak ve böyle bir turnuvanın şampiyonu olmak müthiş bir duygu. Burada maçı izlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum”. 



Turnuvada şampiyon olan Caroline Wozniacki’ye 1'incilik kupasını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu takdim etti.



Turnuva Koordinatör Coşkun Erginer,  “Koza Worl Arena ile İstanbul’da ve Esenyurt ’ta başarıyla tamamladık. Şampiyonu ve tüm sporcuları tebrik ediyorum....