30 / 04 / 2024

Esenyurt Ncadde Hayat fiyat

Esenyurt Ncadde Hayat fiyat

Esenyurt Ncadde Hayat fiyat listesi 179 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Hayat Residence projesinde 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor...

Hayat Turki Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Turki Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohammed I H Aburjeıla tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Esenyurt'ta arazi kavgası: 1 ölü! 

İstanbul Esenyurt'ta daha önceden arsa anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Emlak Katılım Esenyurt şubesi açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Esenyurt şubesini hizmete açtı.

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşasın Hayat Turizm Ve Gıda İşletmeleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar gördü!

İstanbul Esenyurt’ta bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin bilançosu ortaya çıktı. Selde 437 ev, araç ve iş yeri hasarlandı.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Esenyurt'ta inşaatta 11 işçinin ölümüne ilişkin davada son durum!

Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi inşaatı şantiyesindeki çadırlarda çıkan 11 işçinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili 14 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bilirkişi raporunda, farklı şirketlerin yetkilisi 5 kişinin tali kusurlu, 5 kişi ve ölen işçilerin ise kusurunun bulunmadığı belirtildi...

Esenyurt Ncadde Hayat fiyat Haberi

Esenyurt Ncadde Hayat fiyat


12 katlı tek blok halinde yükselen Ncadde Hayat Residence projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ncadde Hayat projesi 214 daireden oluşuyor.


Esenyurt Ncadde Hayat fiyat listesi 179 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ncadde Hayat Esenyurt projesinde 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.


Esenyurt Ncadde Hayat Residence projesinde 1+1 daire tipleri 60 metrekare, 2+1 daire tipleri 90 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Özyurtlar NMerkez projesinin önünde yer alan Ncadde Hayat projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Projede fitness, sauna, yüzme havuzu, spor salonu, otopark gibi ortak alanlar bulunuyor.



Tel: 0850 460 27 27

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Gülcihan...