27 / 04 / 2024

Esenyurt Nlogo son durum

Esenyurt Nlogo son durum

Daire fiyatlarının 142 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor. Toplamda 850 konuttan meydana gelen Nlogo projesi 100'den fazla dükkanın yer aldığı Cadde İstanbul'u içerisinde barındırıyor.

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Web Tapu ile Esenyurt'ta 150 bin işlem gerçekleşti!

Web Tapu sistemini kullanan ilk ilçelerden biri olan Esenyurt'ta son 10 ay içerisinde  150 bin tapu işlemi gerçekleştirildi. 

Nlogo projesinde 0.64 faiz oranlı son daireler!

2 bin 679 konuttan oluşan Nlogo projesinde son daireler satışta. Nlogo projesinde, 0.64 faiz oranıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Nlogo İstanbul'da son daireler! Yüzde 25 peşinatla!

Toplam 2 bin 679 daireden meydana gelen Nlogo İstanbul'da son dairelerin satışları devam ediyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daireler bulunuyor. 

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Esenyurt Nlogo İstanbul'da 0,70 faizle!

Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından 3 etap halinde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 2 bin 679 daire ve 100'den fazla ticari birim yer alıyor.

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt fiyat!

Nlogo İstanbul Konutları Esenyurt projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. Nlogo İstanbul'da 1+1 fiyatına 2+1 daire avantajı sunuluyor...

Özyurtlar Nlogo Evleri Esenyurt fiyatlar!

Özyurtlar Nlogo Evleri Esenyurt fiyatları 2+1'lerde 379 bin TL'den başlıyor. Nlogo İstanbul projesinde 48 aya kadar vade farksız taksit fırsatı sunuluyor...

Esenyurt Nlogo son durum Haberi

Esenyurt Nlogo son durum

Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen projede ilk etap teslimleri 18 ay sonra, ikinci etap teslimleri 24 ay sonra yapılıyor.


100'den fazla dükkanın yer aldığı Cadde İstanbul'u da içinde barındıran Esenyurt Nlogo projesinde toplamda 850 konut bulunuyor. 


Esenyurt Nlogo projesinde ödeme koşullarına göre 36 aya kadar faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği ile ödemeler gerçekleştiriliyor. 


Esenyurt Nlogo projesi 3 etaptan meydana geliyor. 142 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlara sahip projede daire seçenekleri 1+0 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. 


Projenin sosyal alanları arasında; basketbol sahası, spor salonu, sauna, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı, yürüyüş parkurları, güvenlik, sinema salonu ve güvenlik mevcut.


Nlogo Esenyurt iletişim

Telefon: 444 4 027

Web Adresi: