18 / 05 / 2024

esenyurt okul açılışı

esenyurt okul açılışı

Yusuf Özvatan Ortaokulu'nda düzenlenen törende ayrıca Mevlana imam Hatip Ortaokulu, TOKİ Ahi Evran Çok Programlı Lisesi, Rıfat İlgaz ilkokulu ve Ortaokulu, Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu ve Kıraç İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Esenyurt, 2019 yılında da en çok konut satılan ilçe olacak!

Esenyurt, 2019 yılının ilk dört ayında da 'en çok konut satılan ilçe' oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt "Lokasyonu, değeri, yabancı ilgisi, ulaşım ağı ve fiyat avantajı nedeniyle Esenyurt, bu yılda en çok konutun satıldığı ilçe olacak" dedi...

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

Esenyurt Meydan Ardıçlı fiyat bilgisi!

Meydan Ardıçlı Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri ne zaman?

Yeşil GYO Esenyurt'ta şube açtı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esenyurt şube açılışı hakkında açıklama yaptı.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Esenyurt'ta 111 projenin açılışı gerçekleştirildi!

Esenyurt Belediyesi tarafından 2015-2016 yılında planlanan ve yapımı tamamlanan 111 projenin toplu açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

esenyurt okul açılışı Haberi

esenyurt okul açılışı


Esenyurt Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan 6 yeni okul, toplu törenle eğitimin hizmetine sunuldu. Esenyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü'nün isminin verildiği Yusuf Özvatan Ortaokulu'nda düzenlenen törende ayrıca Mevlana imam Hatip Ortaokulu, TOKİ Ahi Evran Çok Programlı Lisesi, Rıfat İlgaz ilkokulu ve Ortaokulu, Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu ve Kıraç İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediye bütçesiyle kimseden bir kuruş bile almadan, geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza bu eğitim yuvalarını yaptık. 

Memleketimize hayırlı evlatların yetişmesi ancak eğitimle mümkün" diye...