03 / 05 / 2024

esenyurt Vizyon Koleji

esenyurt Vizyon Koleji

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Global Gayrimenkul Ve Lojistik Limited Şirketi Esenyurt'ta Hilal Tuncel ve Uğur Özant ortaklığında kuruldu.

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Test Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   25 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Durmuş tarafından kuruldu.

İstanbul'da satılan 10 konuttan 2'si Esenyurt'ta!

Vizyon Taşınmaz Değerleme, İstanbul’un en çok satış yapılan Esenyurt ilçesinin konut ve arsa piyasasını inceledi… Vizyon Taşınmaz Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Mete Gülbaş, İstanbul’da satılan yaklaşık 10 konuttan 2’sinin Esenyurt'ta satıldığını vurguladı.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Esenyurt Saylan İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Vera Vizyon, Tac Mahal ve Tac Mahal Prestij projelerinin mağdurları bugün saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altındaki arsada eylem yaptı.

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

Vera Vizyon projesi mağdurları bugün eylem yapacak!

15 gün önce Esenyurt Belediyesi'nde eylem gerçekleştiren Vera Vizyon Projesi mağdurları bugün yine belediyeyi protesto edecek.

Esenyurt Holpark fiyatları!

Hol Park Evleri 199 tane konut ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. Proje Kent Vizyon ve CY Architecture imzası taşıyor. İşte Esenyurt Holpark fiyatları...

Kent Vizyon Hol Park!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Kent Vizyon Hol Park konut projesi 314 bin metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje 6 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Hol Park Esenyurt'ta 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Kent Vizyon ve CY Architecture imzasını taşıyan Hol Park Esenyurt'ta fiyatlar 208 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nisan 2016'da teslim edilecek projede yüzde 30 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme planı uygulanıyor...

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim!

Vera Vizyon Rezidans Esenyurt iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.

esenyurt Vizyon Koleji Haberi

esenyurt Vizyon Koleji

İnnovia 3 ve Fi Tower sitelerinin hemen yanında 8000 m2 alan üzerine yapılan Vizyon Koleji Kampüsü 11.500 m2 kapalı alanı ile 1200 öğrenciye yüksek kalitede eğitim hizmeti verebilecek donanıma sahip.



Bu yatırımlar bölgenin okullaşma ihtiyacına büyük destek sağlıyor.


Vizyon Koleji  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk da bölgeye yapılan bu eğitim yatırımının önemini dile getirirken ‘’ Artan nüfus oranı bölgede yaşayan çok sayıda öğrencinin ya kalabalık dersliklerde eğitim almak zorunda bırakıyor, ya da iyi bir eğitim almak için uzaklara gitmesine neden oluyordu. Halihazırda resmi rakamlara göre Milli Eğitim Bakanlığına kayıtlı ilköğretim okullarında sınıf ortalamaları Beylikdüzü’nde 37, Avcılar’da 46 ve Esenyurt’da 54 kişidir. Bu oran Esenyurt bölgesinde 74 kişiye kadar çıkmaktadır. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan çok sayıda yeni konut projesi düşünüldüğünde...