19 / 05 / 2024

esin yapı sirkeci

esin yapı sirkeci

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Orman, Bodrum’da inşa ettiği ve Türkiye’nin en iyi oteli olarak lanse ettiği otel projesini bürokratik engeller nedeniyle uzun yıllardır işletmeye açamayınca, rotayı tatil oteli yerine şehir otelciliğine çevirdi...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Esin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Riskli yapı sorunu nasıl çözülür?

'Riskli binalar' deprem olmadan da yıkılabiliyor. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, yapı denetiminin özelleşmesinin olumsuz sonuçlar yarattığını aktarırken, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna ise imar barışının usulsüzlüklere neden olduğunu söyledi.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Balat ve Sirkeci'de çarpık yapılaşma furyası!

Sirkeci'ye, Balat'a, Süleymaniye'ye nereye giderseniz gidin binaların önüne, üstüne, arkasına bu gecekondu plastik yerleşkeler hakim. Bu alanlarda yönetimler yetkilerine rağmen bu haksız, çirkin ve çarpık büyümeye göz yumuyor.

CHP'den Haydarpaşa ve Sirkeci garı açıklaması!

CHP İstanbul Kent Hakları İzleme Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, TCDD'nin açtığı Haydarpaşa ve Sirkeci garı için yapılan ihaleden elenmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Sirkeci Vlora Han’ın restorasyonuna onay!

İstanbul'un Sirkeci İlçesi'nde bulunan Vlora Han’ın restorasyon projesine onay çıktı. ‘Art Nouveau’ tarzında inşa edilen, tarihi yapı yenilenecek.

Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfs Yapı İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sirkeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madenoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aşur Maden ve Esin Maden ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sirkeci demiryolu hattındaki 6 köprüye ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Sirkeci-Uzunköprü demiryolu hattı üzerindeki altı köprünün yenilenmesine yönelik yapım işinin akıbetini sordu..

İstanbloom'a kaçak kat cezası!

Şişli Belediyesi, BJK Başkanı Fikret Orman’ın ortağı olduğu Esin Yapı’nın projesinin çatısına kaçak kat çıktığını tespit etti. Söz konusu alanı mühürleyen belediye firmaya para cezası kesti...

Yapı sektörü İzmir ve Ankara'da buluştu!

Habertürk gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'nı anlattı. İşte o yazı...

esin yapı sirkeci Haberi

esin yapı sirkeci

Halen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı’nı da yürüten Fikret Orman, ilk şehir otelini İstanbul Sirkeci’de açacak.

2006’da Bodrum’da başladığı otel yatırımında uzun süredir tatsızlıklar yaşadığını söyleyen Orman, “Bodrum’daki otel yapımı ve sonrasında bürokratik engellerin yanısıra yapılan yorumlar da çok yıpratıcı bir hal aldı. Otel bu yıl açılacak fakat bu projede yaşanan sıkıntılar sebebiyle şehir otelciliğine adapte olarak Sirkeci’de bulunan aileden kalan bir araziye şehir oteli yapacağım” diye konuştu.

İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir hizmet veren sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olan Esin Yapı’nın şu anda devam eden projeleri arasında ise İstanbul- Zincirlikuyu’da yapımı süren İstanbloom projesi yer alıyor. Esin Yapı’nın güvenlikle konforun, kalite ve estetikle birleştiği yapılara imza atmak amacıyla kurulduğunu belirten Orman, “Esin Yapı olarak büyüyerek gelişmekte ve çalışanlarımızdan aldığımız...