02 / 05 / 2024

eski abonelik iptali

eski abonelik iptali

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

Eskişehir Millet Bahçesi'nin yapım ihalesinin iptali TBMM'de!

Eskişehir Millet Bahçesinin yapım ihalesinin iptal edildiği iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çakırözer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Elektrik aboneliği ile ilgili işlemler, elektrik dağıtım şirketinde yapılıyor. Abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak şirkete müracaat etmesi gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Eski abonenin su borcunu kim öder?

Mesken ve işyerlerinde aboneliklerden kullanıcı sorumlu oluyor. Kullanıcıların ödemediği abonelik borçları, yeni maliki bağlar mı? Eski abonenin su borcunu kim öder? İşte yanıtı..

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. Peki, eski abonelik iptali nasıl yapılır? İşte yanıtı..

İSKİ'nin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerinde yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.

Doğalgaz abonelik iptali nasıl yapılır?

Doğalgaz abonesi, aboneliğinin bulunduğu gayrimenkulden taşınması halinde, aboneliğinin iptal edilmesi için doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunabiliyor. Peki, Doğalgaz aboneliği nasıl iptal edilir? İşte abonelik iptali için gerekenler..

Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler!

Doğalgaz için, kira sözleşmesi, daireye ait tesisat numarası ve kimlik ile birlikte doğalgaz dağıtım şirketine başvuruda bulunuluyor. Peki abonelik nasıl iptal edilir? Doğalgaz abonelik iptali için gerekli belgeler nelerdir?

Elektrik aboneliği nasıl iptal edilir?

Abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak şirkete müracaat etmesi gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl iptal edilir? İşte elektrik aboneliği iptali işlemleri..

CNR"ın ruhsat iptalinin iptali davasına ret!

CNR Holding Aşž"nin sahibi Ceyda Erem"in, œAtatürk Havalimanı Serbest Bölge inşaatı ve işletme ruhsatının iptali ve söz konusu arazinin eski hale getirilmesine ilişkin idare işleminin hukuka aykırı olduğunu öne sürerek iptalini talep ettiği dava, İstanbu

Ali Bor Bandırma'daki eski bir binayı otel yapacak!

Şeker Piliç'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor Bandırma'da aldığı eski bir binayı butik otel yapacak

Eskişehir'de 2 tarla ve fabrika SGK'dan satılık!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Eskişehir'de 16 bin 250 metrekare ve 22 bin 568 metrekare iki arsa satışa sunuyor

Eskişehir'e 63 km tren rayı alınacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı

eski abonelik iptali Haberi

eski abonelik iptali

Eski abonelik iptali nasıl yapılır?

Yeni bir eve ya da işyerine taşındığınızı düşünelim. Eski bağımsız bölümünüzdeki adınıza olan abonelikleri iptal ettirmeniz gerekiyor. 


Abonelik iptali için ilgili birimlere müracaat edilmesi gerekiyor. Örneğin elektrik abonelik iptali için BEDAŞ'a müracaat edilebiliyor. Su abonelik işlemleri ise İSKİ'de yapılabiliyor. Peki, hangi eski abonelik iptali nasıl yapılır?


Elektrik aboneliği iptali işlemleri:

İptal için abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktamıza başvurması gerekiyor. 


Bağlı bulunulan hizmet noktasına; http://www.bedas.com.tr web adresinden İletişim butonundan ulaşılabiliyor.


Kiracı elektrik aboneliği

Kiracı elektrik aboneliği iptali için; Abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktasına başvurması gerekiyor.


Bunun yanı sıra, ev sahipleri de kiracısının aboneliklerine son verebiliyor. Ancak ev...