01 / 05 / 2024

eski akyurt kaymakamı Tuğba Yılmaz

eski akyurt kaymakamı Tuğba Yılmaz

24 Temmuz 2015 tarihinden beri Akyurt Kaymakamı olarak hizmet veren Tuğba Yılmaz 1 Haziran 2016'da Yalova Valiliği'ne atandı. Peki, Tuğba Yılmaz kimdir?

Akyurt'a şehir müzesi müjdesi!

Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve beraberindeki heyet Çubuk Şehir Müzesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Ayık, Akyurt'a şehir müzesi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Tuğba Yılmaz kimdir?

24 Temmuz 2015 tarihinden beri Akyurt Kaymakamı olarak hizmet veren Tuğba Yılmaz 1 Haziran 2016'da Yalova Valiliği'ne atandı. Peki, Tuğba Yılmaz kimdir?

Ahmet Okur kimdir?

Eski Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Uşak Valiliğine atandı. Peki, Yeni Uşak Valisi Ahmet Okur kimdir? Ahmet Okur, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eski Silifke Devlet Hastanesi semt polikliniği olacak!

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, eski devlet hastanesinin semt polikliniği olarak hizmet vereceğini söyledi. Tezcan, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'i ziyaret etti.

Manisa eski askeri hastane binası, hükümet konağı olacak!

Şehzadeler Kaymakamlığı, devir işlemleri tamamlanan 14 bin 500 metrekarelik eski askeri hastane binasına Hükümet Konağı yapacak. Kaymakam İsmail Çorumoğlu, İçişleri Bakanlığı'na proje ödeneği için başvurunun yapıldığını belirtti.

Ankara Akyurt'un değeri artıyor!

Akyurt İlçesi, İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara sınırları içerisinde geniş ve düzgün bir arazi üzerinde kuruludur. Eski ismi Ravlı’dır.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 3 taşınmazı satıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Merkez'de alanları 381 metrekare ile 3 bin metrekare arasında değişen 3 taşınmazı satışa sunuyor

Eskişehir Belediyesi gayrimenkul satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı otopark, kafeterya ve restoran satmak üzere ihale düzenledi

Ali Bor Bandırma'daki eski bir binayı otel yapacak!

Şeker Piliç'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor Bandırma'da aldığı eski bir binayı butik otel yapacak

Eskişehir'de 2 tarla ve fabrika SGK'dan satılık!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Eskişehir'de 16 bin 250 metrekare ve 22 bin 568 metrekare iki arsa satışa sunuyor

Eskişehir'e 63 km tren rayı alınacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Kentsel Gelişim Projesi kapsamında uluslararası ihale açtı

Isısan 30 Eylül'e kadar eski kombileri yenileyecek!

Markası ne olursa olsun eski kombisini Isısan bayisine getirenler uygun fiyatlarla Buderus kombi sahibi oluyor

eski akyurt kaymakamı Tuğba Yılmaz Haberi

eski akyurt kaymakamı Tuğba Yılmaz

Yozgat'ın Yerköy İlçesi'nde doğan Tuğba Yılmaz İlköğrenimini Yerköy'de, Ortaöğrenimi ile Lise Öğrenimini Ankara Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesi'nde tamamlamıştır. 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun olmuştur.


2000 yılında İçişleri Bakanlığınca açılmış olan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kırşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır. Kaymakam Adaylığı süresince Çiçekdağ Kaymakam Refikliği, Çorum Ortaköy, Çankırı Bayramören ile Elpan İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunmuştur. 


Altı ay süreyle İngiltere'de bulunan Nottingham Üniversitesi'nde dil eğitimi almıştır. Kaymakam Adaylığı sürecini "Üstün Başarılı" olarak tamamlayarak Aksaray'ın Gülağaç İlçesi'ne Kaymakam olarak atanmıştır. Daha sonra sırasıyla Sivas Altınyayla ve Eskişehir Günyüzü İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulunmuştur. 


2006 yılında TODAİE'de Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Üç yıl Iğdır Vali Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Nevşehir'in Ürgüp İlçesi'ne Kaymakam olarak atanmıştır. Ürgüp...