03 / 05 / 2024

eski Baruthane arazisi

eski Baruthane arazisi

1955 yılında 50 bin dönüm Baruthane arsası üzerinde kurulacak modern şehir için hazırlanan projeler, jüri heyeti tarafından incelenmeye başlanmış. Proje müsabakasının neticesi 29 Ekim'de belli olacakmış.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Has Delta projesinin temeli atıldı!

Has Delta projesinde ilk beton döküldü. 2.5 yıl sonra teslim edilmesi planlanan proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde hayata geçiriliyor...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

eski Baruthane arazisi Haberi

eski Baruthane arazisi



Baruthane'de kurulacak şehrin projeleri hazırlandı.


Proje müsabakasının neticesi 29 Ekim'de belli olacak


   Baruthane arsası üzerinde kurulacak modern şehir için hazırlanan projeler, jüri heyeti tarafından incelenmeye başlanmıştır. Jüri heyeti 11 kişiden müteşekkildir. 

   5000 hektar araziden ibaret olan Baruthane sahasında modern şehircilik anlayışına göre muhtelif iskan adalarından müteşekkil bir şehir doğacaktır. Bakırköy, Yeşilköy sahili turistik bölgelere ayrılacaktır.

  Oteller, gazino, kulüpler, su sporları tesisleri, her türlü dinlendirici, eğlendirici tesislerin vücuda getirileceği geniş bir sahil yolu gerisinde münferit villalardan ibaret sitelerle demir ve karayoluna doğru da tedricen yükselen blok apartmanlar inşa edilecektir.

  Bakırköy - Yeşilköy arasındaki bu yeni şehir, şehre muhtelif yerlerden bağlanacaktır. 

 ...