18 / 07 / 2024

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binası

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binası

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesinde yapılacak olan üniversite kampüsünde gelinen son durumunu görüşmek üzere BEÜ Konukevı'nde toplantı yaptıklarını açıkladı.

Eskişehir'e Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması için öneri verldi!

Eskişehir'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Ereğli'de eski yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için eski yapıların yıkılacağını dile getirdi.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binasının yıkım ihalesi 24 Ekim'de!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesinde yapılacak olan üniversite kampüsünde gelinen son durumunu görüşmek üzere BEÜ Konukevı'nde toplantı yaptıklarını açıkladı.

Çiğli Devlet Hastanesi taşınıyor mu?

30 yataklı eski Çiğli Devlet Hastanesi binaları, 21 Mayıs'ta saat 24.00'dan itibaren sağlık hizmetinı durdurarak 517 yataklı tam donanımlı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşınacak

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binası Haberi

Eski Ereğli Devlet Hastanesi binası

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli ilçesinde yapılacak olan üniversite kampüsünde gelinen son durumunu görüşmek üzere; Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetıker ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte BEÜ Konukevı'nde toplantı yaptıklarını açıkladı.


 Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği üzere Ereğli Devlet Hastanemizin yeni yerine taşınmasıyla eski hastanenin arsası Maliye Bakanlığınca Bülent Ecevıt Üniversıtesı'ne bağlı Ereğli Kampüsü yapılmak üzere üniversiteye tahsis edilmiş, zemin etüt ve proje çalışmalarına başlanmıştı. Ancak mevcut arsa üzerinde eski hastane binalarının bulunması nedeniyle Karabük Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'ndan...