03 / 05 / 2024

Eski ikinci Ordu Komutanlığı binası

Eski ikinci Ordu Komutanlığı binası

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan Eski 2. Ordu Komutanlığı binasının yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yapım aşamasında olan ikinci pistinin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Eski 2'nci Ordu Komutanlığı binası yıkılacak mı?

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen Alaaddin Bulvarı üzerinde bulunan Eski 2. Ordu Komutanlığı binasının yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Ordu Şehir Hastanesi'nin imar planına itiraz!

Ordu Şehir Hastanesi için yapılmak istenen imar değişikliği planına Ordu Çevre Derneği itiraz dilekçesi verildi. ORÇEV Başkanı Ersan, "Arsanın eski sahipleri, buranın park alanı şartıyla kamuya devretti" diye açıklama yaptı. 

Ordu Büyükşehir'in 2019 bütçesi 510 milyon TL!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda Ordu Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesinin 2019 mali yılı bütçesi görüşüldü.

Eski ikinci Ordu Komutanlığı binası Haberi

Eski ikinci Ordu Komutanlığı binası

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen Alaaddin Bulvarı üzerindeki Eski 2. Ordu Komutanlığı binasının yıkımını gündeme getirdi.

Hakimiyet Gazetesi'nden Hatice Karakuş'un haberine göre; Büyükşehir Belediyesi denetiminde düzenlenecek olan yıkım çalışmalarının, Konyalılara hayırlı olmasını söyleyen Yokuş, şu açıklamalarda bulundu:“ Eski 2. Ordu Komutanlığı binası ve alanı 2012 yılından bu yana atıl durumdaydı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza atıl durumda olan binanın yıkımını gerçekleştirdiği için öncelikle teşekkür ediyoruz. Tabi burada önemli olan, yıkım işlemleri bittikten sonraki süreçte yerine ne yapılacağıdır. Bu soru büyük önem taşımaktadır. Zira binanın bulunduğu arazinin, Konya halkının yararı gözetilerek yapılandırılması son derece önemlidir. Belediyeye devredilen bu alan Konyalı vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verilerek değerlendirilmelidir.” diye konuştu.

KONYA İDEAL ŞEHİRLEŞMEYE EN UYGUN İLLERİMİZİN BAŞINDA

Yokuş, “Ülkemizde ideal...