21 / 05 / 2024

eski mecidiyeköy evleri

eski mecidiyeköy evleri

1951 yılında Mecidiyeköy'de Karkuyusu denilen mevkide bulunan 12 tane gecekondu jandarmalar tarafından yıkılmış. Yıkımdan sonra 86 kişi açıkta kalmış. Yıkılan evlerin enkazı tekrar kullanılmasın diye tahta ve kiremitleri de parçalamışlar.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Zer Mecidiyeköy yakında satışta!

176 daireden oluşan Zer Mecidiyeköy projesi 12 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Zer Mecidiyeköy Evleri'nin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Polat Holding'den Mecidiyeköy'de kiralık katlar!

İbrahim Polat Holding, Türkiye'nin en eski müteahhitlik şirketlerinden biridir. Müteahhitlik, enerji, seramik ve turizm alanlarında faaliyetleri bulunan Holdingin merkezi İstanbul Mecidiyeköy'de.

Mecidiyeköy asansör faciasında 25 kişiye 15'er yıl hapis cezası istendi!

Şişli Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı'nın arsasına yapılan inşaatın 32'nci katından yere çakılan ve 10 kişinin öldüğü asansör kazası ile ilgili olarak yürütülen soruşturma tamamlandı...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi!

Mecidiyeköy'de patlama meydana geldi. İstanbul Avrupa yakasında bulunan Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı civarında patlama meydana geldi. Haberin ayrıntılarını Emlakkulisi.com'da birazdan paylaşacağız.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde yükselen Torun Center projesinde daire teslimlerinin Ağustos 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire!

Torun Center Mecidiyeköy satılık daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Torun Center projesi İstanbul Avrupa yakasında Mecidiyeköy'de eski Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinde hayata geçiriliyor

eski mecidiyeköy evleri Haberi

eski mecidiyeköy evleri




Dün 12 Gecekondu Yıktırıldı


  Mecidiyeköy'de Karkuyusu denilen mevkide bir müddet evvel yapılan tembihlere rağmen inşa edilen 12 gecekondu dün yıktırlmış ve 86 kişi açıkta kalmıştır.

  Jandarmalar saat sekizde bu mevkiye giderek gecekonduları yıkmaya başlamış, neye uğradığını şaşıran gecekondu sakinleri bir ara jandarmalara mani olmaya çalışmışlarsa da muvaffak olamamışlardır. Jandarmalar evleri yıktıktan sonra, enkazından tekrar istifade edilmemesi için tahta ve kiremetleri parçalamışlardır.


Cumhuriyet Gazetesi 14 Aralık 1951



Abdullah Kutalmış...