30 / 07 / 2024

eski otogar arazisi aydın

eski otogar arazisi aydın

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Has Delta İncirli detayları 2019!

Has Delta İncirli detayları haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul İncirli’deki eski fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor.

eski otogar arazisi aydın Haberi

eski otogar arazisi aydın


Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı. Eski otogar ve geniş peron bölümlerinin yıkılmasıyla yaklaşık 30 dönümlük bir alan ortaya çıktığını ancak buranın yıllardır vatandaşın kullanımına kazandırılamadığını anlatan vatandaşlar arazinin yeşil alan ya da sosyal donatı alanı yapılmasını istedi.


Park ya da yeşil alan olsun


Yazın toz toprak, kışın ise çamur deryası haline dönüşen alanın acilen düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, "Evlerimiz toz toprağın içinde kaldı. Pencerelerimizi açamıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkililerini göreve çağırıyoruz. Burayı mezbelelikten kurtarsınlar" dedi. Kent merkezinde 30 dönümlük bir alanın atıl vaziyette kalmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Aydınlılar, "Otogar yıkıldıktan sonra en azından burada fuar ve kermes etkinliklerini düzenliyorlardı. Ama şimdi onu da kaldırdılar. Bu alan şehir merkezinde kalması nedeniyle...