03 / 05 / 2024

eski Şetat Ticaret Merkezi binası

eski Şetat Ticaret Merkezi binası

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

Sivas Eski Sanayi'nin 2. etap konut ve ticaret alanları için kuralar çekildi: Çeyrek asırlık sorun çözüldü! 

Sivas Belediyesi tarafından Eski Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için kura çekimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Türkiye'nin en eski bankalarından Türk Ticaret Bankası 455 milyon TL'ye devredildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Türk Ticaret Bankası'nı 455 milyon TL'ye devretti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı üç arsa satacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ticaret alanı imarlı üç arsa satacak. Söz konusu satış ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ramatçılık Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Eski, Melike Batukan ve Özlem Ünsal ortaklığında kuruldu.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı projesiyle 428 yeni konutun yanı sıra ticaret merkezi de inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! 598 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 598 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

eski Şetat Ticaret Merkezi binası Haberi

eski Şetat Ticaret Merkezi binası

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binası 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 3 Eylül 2019 tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ
2018/4572 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mah. 992 Ada, 1 Parsel, ''DÖRT BODRUM ZEMİN ASMA VE ALTI NORMAL KATLI KARGİR İŞ YERİ'' nitelikli ana taşınmazda bulunan 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46,...