14 / 05 / 2024

eski Şile

eski Şile

1993 yılında Orman Müdürlüğü'nün Şile'de orman niteliğini kaldırdığı yerlerin yüzölçümleri yapılırken harekete geçen arsa korsanları, araziyi telle çevirerek sahip çıkıyorlarmış ve zilyet hakkıyla arsayı ele geçiriyorlarmış.

Tapuda yeni dönem başladı! Eski kimlik ile tapu işlemi geçerli olacak mı?

Tapu dairelerinde sil baştan değişiklikler yapılırken tapuda yeni döneminde başladığı kaydedildi. Buan göre, yeni kimlik ve eski kimlik ile işlem konusunda merak edilen detaylar belirtildi. 

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Şile'deki eski askeriye lojmanları yıkılıyor!

Askeriye lojmanlarının yeni yerine taşınması ile beraber askerlik şubesi yanında yer alan ve atıl durumda kalan eski askeriye lojmanlarının yıkımına başlandı.

Eskişehir OSB ile TCDD'nin demiryolu protokolü TBMM'de!

Eskişehir OSB ile TCDD arasında imzalanan demiryolu yapım protokolünün ve diğer bazı projelerin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

İçerisinde kiracısı olan ev veya işyerini satın alan yeni malik de bazı hak ve sorumluluklara sahip olmuş oluyor. Peki, yeni malik eski kira sözleşmesi ile bağlı mıdır?

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Nurol Park, Ramazan Panayırı ile eski Ramazanları yaşatacak!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde başlattığı Ramazan Panayırı ile eski Ramazanların tadını yaşattı.

Reza Zarrab: Yalılardaki yükselti eski hali ile aynı!

Kanlıca’da sahibi olduğu yalılarda usule aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nda ifade veren Reza Zarrab kendisini şöyle savundu: “Yalılardaki yükselti eski hali ile aynı. Ben sadece araya asansör koydum” dedi.

Eskişehir ile Ankara arasındaki YHT seferlerinde öğrenci sayısı arttı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir ile Ankara arasındaki YHT seferlerinin,öğrenci sayısında ciddi artış sağladığını söyledi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 115 konutu açık artırma ile satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda 115 konutu açık artırma ile satıyor. Daire fiyatlarının 150 bin TL'den başladığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı geliyor!

Antalya'nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB'lerin yüklerinin Antalya Limanı'na ulaştırılması için "Baladız-Keçiborlu" hattının öncelikle bitirilmesini istiyor.

Halk GYO Eskişehir'e Panorama Plus ile girdi!

Konut, ofis ve otel projeleri hayata geçiren Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), İstanbul dışındaki ilk konut projesini Panorama Plus ile Eskişehir'de yapıyor.

eski Şile Haberi

eski Şile



Arsa korsanları çok hızlı


Orman niteliği kalkan devlet arazilerini kapan kapana


DENİZİ BİLE PARSELLEDİLER... Yeni karayoluyla İstanbul'a uzaklığı 15 dakikaya inen Şile'nin deniz ve ormanın iç içe girdiği doğası dikenli tellerle çevrilerek paylaşıldı. Korsanlar gasp ettikleri arazilere ''Girmek yasaktır'' yazılı tabelaları dikmeyi de ihmal etmedi.


Ali ÖZLÜER - İSTANBUL


    ŞİLE'de arsa korsanlarının zilyet 'kullanım hakkı' maskesi altında devlet hazinesine gitmesi gereken arsaları yağmaladıkları ileri sürüldü.

    İddiaya göre Orman Müdürlüğü'nün orman niteliği kaldırıldığı yerlerin yüzölçümleri yapılırken harekete geçen arsa korsanları, araziyi hemen tellerle çevirerek sahip çıkıyor. Mal Müdürlüğü, bu arazileri daha sonra devlet tapusuna geçirmek için gittiğinde ise...