03 / 05 / 2024

eskidji ikitelli komisyonu

eskidji ikitelli komisyonu

Toplu Konut İdaresi İkitelli'deki arazisini Eskidji şirketi üzerinden satışa çıkardı, araziyi TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul satın aldı. Anlaşmaya göre Eskidji'nin TOKİ'nin iştirakine yapılan satıştan komisyon almaması gerekiyordu.

Gerze'de Mimar Estetik Komisyonu kuruldu!

Gerze Belediyesi bünyesinde özel proje alanı içerisinde yapılacak olan Tip Projelerin geliştirilmesi, değiştirilmesi ve yeni projeler üretilebilmesi için mimari estetik komisyonu kuruldu.

Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısı yapıldı!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Eskidji Gayrimenkul’den, Değer&İkna semineri!

Dün Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen , Kürşat Tuncel’in eğitimci olarak katıldığı “Satışın Altın Anahtarları: Değer&İkna ” konulu seminere ilgi yoğun oldu.

İmar Komisyonu üyeleri Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Kartal Belediyesi bünyesinde bulunan İmar Komisyonu ve Estetik Kurulu üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Giresun Meclisi'nde 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi!

Giresun Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Eskidji Gayrimenkul'ün Bergama bölge ortaklığı açıldı!

Türkiye genelinde ofis ağını genişleten Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş., Bergama Bölge Ortaklığı ile İzmir Ofislerine bir yenisini ekledi. Cuma günü düzenlenen Eskidji Gayrimenkul Bergama Bölge Ortaklığı açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Demax Gayrimenkul, Eskidji ile ilerliyor!

Ankara OSTİM’de 2 yıldır faaliyet gösteren , DEMAX Emlak Borsası , 10 yıldan uzun süredir gayrimenkul piyasasında hizmet veren tecrübeli kadrosuyla kurumsallaşma yolunda ESKIDJI markası ile ilerlemeye karar verdi.

TANAP'a Avrupa Komisyonu'ndan 3,5 milyon Avro hibe desteği!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne, Avrupa Komisyonu, ticari işletim ve tesislerin bütünlüğü yönetim sistemleri aktivitesi için 3,5 milyon avroya kadar hibe desteği sağlayacağı açıkladı. .

Artvin Ardanuç-Ardahan yoluna Meclis araştırma komisyonu!

25 milletvekili Artvin ilinde uzun yıllardan beri devam eden ancak hâlâ tamamlanamayan Ardanuç-Yalnızçam-Ardahan kara yolu için Meclis araştırma komisyonu açılmasını talep etti..

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Eskidji Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş’ye yeni katılan danışmanlar,(YTÜ-SEM) iş birliği ile hazırlanan Sertifikalı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimini tamamladı.

Eskidji'den sertifikalı gayrimenkul danışmanlığı eğitimi!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş . ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Danışmanlığı Eğitim programının 8.grubu 09-13Mayıs tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü'nde gerçekleşecek.

eskidji ikitelli komisyonu Haberi

eskidji ikitelli komisyonu

Dikran Masis'in şirketi Eskidji anlaşmada `alınmaz' dediği halde 72.3 milyon YTL'lik satıştan 1.7 milyon YTL komisyon kesti. TOKİ, kesilen 1.7 milyon YTL'lik komisyonu geri istedi ama alamadı. Buna rağmen TOKİ Eskidji ile sözleşmesini dördüncü kez uzattı

Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu (YDK) Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilgili hazırladığı bir raporda, kurumun kendi bünyesindeki bir şirkete arazi satmak için 1.7 milyon YTL ödediğini belirledi. Rapora göre TOKİ, İkitelli'deki arsalarını Eskidji şirketi üzerinden satışa çıkardı. Arsaları, TOKİ bünyesindeki Emlak Konut GYO aldı.

Eskidji TOKİ ile yapılan anlaşmada `alınmaz' demesine rağmen satış üzerinden 1.7 milyon YTL komisyon aldı. TOKİ bu parayı geri istedi ama alamadı. Buna rağmen TOKİ arsalarının satışı için Eskidji ile yaptığı sözleşmeyi dördüncü kez...