29 / 04 / 2024

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.



Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.  İzmir  Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını  üstlendi.


82 dönüm arazi üzerine kurulu, 11 farklı tipte ve her birinde özel havuz bulunan toplam 32 villadan oluşan proje lüks ve doğal yaşam anlayışını farklı bir konseptte buluşturuyor. İzmir şehir merkezine 38 km. Çeşme’ye 42 km. havaalanına 55 km. mesafede bulunan proje, yeşil bina konsepti, organik tarım ve peyzaj alanlarının yanı sıra açık hava sineması ile doğanın içinde modern ve müstakil bir yaşam kurmak isteyenler için fark yaratıyor.


Proje ayrıca, Ramada Plaza İzmir, Rezidans hizmetleri anlayışında; her detayın uzman ekipler tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi suretiyle farkını ortaya koyuyor.


Rezidans hizmeti, projede villa sahiplerine; özel günleri de dahil olmak üzere tüm organizasyon ve davet ihtiyaçlarında çözümler yaratıyor. Tamir, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra, temizlik servisi ve güvenlik hizmeti sunuyor; uçak biletleri, gemi, nehir turları, özel konaklamalar ve benzeri seyahat organizasyonları yapılıyor. VIP transfer hizmetlerinden uçak ya da helikopter kiralamaya kadar birçok alanda hizmet veriyor.


Eskidji Gayrimenkul, İzmir bölgesinde satışları başarılı bir şekilde devam eden Foça Olivia Village ve Yüksek Vadi Karşıyaka 360 Projelerinin ardından Sevilla Kekliktepe Villalarının satışına da başlayarak projeler zincirine yeni bir halka eklemiş oldu.


www.eskidjigayrimenkul.com


http://www.sevillakekliktepe.com


Geri Dön