04 / 05 / 2024

Eskihisar Macera Aksiyon Parkı

Eskihisar Macera Aksiyon Parkı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Alanya'daki Macera Parkı 7 yıllığına kiraya verilecek!

Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya'daki macera parkını 7 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu macera parkının yıllık kira bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi.

Uzman isim kritik uyarıyı yaptı! İşte altının yükselme sebebi

Amerika Merkez Bankası'nın faiz kararıyla beraber  altın piyasalarındaki aksiyon çoğaldı. Uzmanlar, altın ücretlerinin bir süre daha iniş çıkışlarına süreceği tahmininde bulunuyor. Peki altın ücretlerindeki dalgalanmanın gerçek sebebi ne? Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sualleri yanıtladı.

BMW İX Tüm duyularınızı harekete geçiren araç! Nisan ayı fiyatı ne kadar oldu?

Üretken güç ve anlık tork. iX, aksiyon dolu maceralar ve ilham verici performans sunmak için tasarlanmış elektrikli bir öncü araçtır. BMW tarafından üretilen en aerodinamik SUV olan iX, yalnızca 0,25 Cd'lik bir sürtünme katsayısına sahiptir. BMW İX 05 Nisan 2023 fiyatı nedir?

Oyun canavarlarına müjde! Popüler macera oyunu ücretsiz oldu!

Steam'ın ücretsiz oyunlar serisinde bu hafta Macera oyunu Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure oyunu var, kısa süreliğine Steam'de ücretsiz olan oyunu kütüphanenize eklemek için acele edin.

Piyasalarda nefesler tutuldu, gözler Merkez Bankası’nda! Merkez Bankası, faizi indirecek mi, sabit mi tutacak?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, yılın ikinci faiz kararını 23 Şubat Perşembe günü açıklayacak. Banka’nın deprem felaketinin ardından nasıl bir aksiyon alacağı merak ediliyor.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

59 TL'lik oyun bedava oldu! Hemen tıklayın sonsuza kadar sizin olsun!

Ubisoft Store, popüler oyun Rayman Raving Rabbids'i Macera kategorisinde ücretsiz olarak kullanıma sundu. 59TL'ye eşdeğer üretim hacmi dikkat çekiyor.

Epic games store geleneğine devam etti! İşte bu hafta ücretsiz olan oyun ve özellikleri

Her hafta ücretsizoyunları yayınlayarak bir gelenek oluşturan 'Epic Games Store' bu hafta da oyuncular için macera dolu bir oyunu ücretsiz yayınladı. Dünyaca ünlü oyunları oyuncularla ücretsiz buluşturan Epic Games Store'un bu haftaki oyununu gelin yakından inceleyelim.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Macera gezgini CF Moto Cforce 625 Touring 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Macera Gezgini" olarak lanse edilen CF Moto Cforce 625 Touring zorlu yol şartlarının üstesinden geliyor. Peki CF Moto Cforce 625 Touring fiyatları ne kadar? İşte CF Moto Cforce 625 Touring 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt fotoğraf makinesi ve aksiyon kameralarında yüzde 5 indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi 

Sonbaharın eşsiz renklerini kendinize hediye edeceğiniz fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirin. Ya da yapacağınız doğa sporlarını aksiyon kameranızla kayıt altına alın. Daha da uzaklara gidecekseniz yine MediaMarkt’ın indirimli teleskoplarından birini alarak uzayın derinliklerinde kaybolun.  İşte Med

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.

Eskihisar Macera Aksiyon Parkı Haberi

Eskihisar Macera Aksiyon Parkı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Tatlıkuyu Sabit Pazarı’nın yanı sıra çalışmaların aralıksız sürdüğü Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme turunda Başkan Köşker, bilgi aldı. Yılsonuna bitmesi planlanan Macera ve Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulunan Köşker’in bir sonraki durağı Osman Hamdi Bey Müzesi oldu. 


TALİMATLAR VERDİ

Müzenin koruluk alanında yapılan peyzaj düzenlemelerini bir süre inceleyen Başkan Köşker daha sonra fen işleri müdürlüğünün yeni şantiye alanına geçti. Beylikbağı Bağdat Caddesi üzerinde yer alan fen işleri şantiyesinde birim müdürlerinden kentin farklı noktalarında devam eden fen işleri çalışmaları hakkında brifing alan Başkan Köşker, ilgililere çalışmalar hakkında gerekli talimatları verdi. 



Kocaeli...