06 / 05 / 2024

eskişehir Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

eskişehir Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. Etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Bu fiyatları görmeden alışveriş yapmayın! Hepsi Burada’da Efsane Kasım başladı!

Alışveriş listesini hazırlayanların heyecanla beklediği Hepsi Burada Efsane Kasım, Efsane Marka Günleri başladı. Her gün değişen markaları efsane fiyatlarla almak mümkün. İşte Efsane marka günleri ile ilgili bütün detaylar…

Çiftçilere TMO'dan flaş müjde! Buğday alım günleri değişiyor! Bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi son dakika buğday alım fiyatlarını araştırırken, TMO'dan son dakika açıklaması geldi. TMO, hububat alımlarını bayramda ve pazar günleri de sürdüreceğini açıkladı. Peki bugün buğday fiyatları kaç TL? 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İdefix'ten Babalar Günü'ne özel 500 TL alışverişinize 100 TL hediye! İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan idefix, Babalar Günü'ne özel yepyeni bir kampanya düzenledi! İdefix'ten Babalar Günü'ne özel 500 TL alışverişinize 100 TL hediye! İşte kampanyada öne çıkan ürünler ve 8 Haziran 2022 fiyat listesi....

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Eskişehir'de evden çıkmamak için evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı!

Eskişehir'de evden çıkmamak için kirada oturduğu evini kundaklayan kiracı gözaltına alındı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir'de öğrenciler kiralık ev bulamayabilir!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan (TEMFED) Eskişehir'de öğrenim görmeyi tercih eden öğrencilere kiralık ev uyarısı yapıldı. Kentte azalan inşaat üretimi nedeniyle, kiralık ev bulunmasının güçleşeceği ifade edildi. 

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Eskişehir Gündoğdu baştan sona yenilenecek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için belediye meclisinin kararını bekliyor.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

eskişehir Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman Haberi

eskişehir Alışveriş Günleri etkinliği ne zaman

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’nın 8-16 Mart tarihlerinde düzenleyeceği 10 günlük Alışveriş Günleri’ne 6 bin işletme katılıyor.


2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti (TDKB) Eskişehir, 8-16 Mart tarihleri arasında 'festival tadında' Alışveriş Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak. TDKB Ajansı tarafından Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. 10 günlük etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.


TDKB Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, AVM’lerin alınmadığı, sadece Eskişehirli esnaf ve tüccara yönelik olan etkinliğin açılışı öncesi Doktorlar Caddesi’nden bir kortej yürüyüşü başlatılacağını belirterek, “Kortejde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ticaret Odası üyeleri, sponsor firmalar, Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüpleri,...