22 / 07 / 2024

eskişehir altyapı yatırımı

eskişehir altyapı yatırımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muttalip Bölgesi'nde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip'in tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirtti.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri mecliste!

Şehir hastanelerinin yatırım maliyetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut yatırımında tercih edilen ilk 5 şehir!

Türkiye’de en çok satılık daire aranan ilk 5 şehir sizler için araştırıldı. Konut yatırımındaki gelişimi gösteren analizler sonucunda Ekim ayı verilerine göre en çok konut aranan 5 il İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın oldu.

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre, çiftçilerin tarım arazilerinin gelirlerini yatırım aracı olarak kullanmasının önü açılıyor. Programa göre, arazi gelirleri için Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kurulacak...

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Eskişehirli sanayicilerin yeni yeni yatırım ihtiyacı mecliste!

Eskişehirli sanayicilerin yatırım projelerinin desteklenmesini TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

eskişehir altyapı yatırımı Haberi

eskişehir altyapı yatırımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muttalip Bölgesi'nde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalip'in tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirterek, "26 kilometreden daha fazla kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. Çalışmaları bir yılda bitirmeyi planlıyoruz. Belediye olarak bu iş için 12 milyon lira harcama yapacağız. Bu yılın en büyük yatırım dilimi Muttalip'e yapılmış olacak. Proje bittiğinde Muttalip daha modern, daha yaşanır bir yer olacak" dedi. 


Muttalip Mahallesi meydanında düzenlenen törenle projeye start verilirken, törene çok sayıda Muttalipli ile Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt. CHP milletvekilleri ile milletvekili adayları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Ahmet Ataç yaptığı konuşmada, yapılacak projenin Muttalip'in çok...