02 / 05 / 2024

Eskişehir Anadolu Havalimanı nerede

Eskişehir Anadolu Havalimanı nerede

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilen Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adının "Hasan Polatkan Havalimanı" olarak değiştirildi.Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın ismi değişti!

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilmekte olan Eskişehir Anadolu Havalimanının isminin “Hasan Polatkan Havalimanı” olarak değiştirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Eskişehir'de yeni stadın parasını TDV bütçesi karşıladı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı: Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Eskişehir'de Türk Dünyası Vakfı Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle eski stat alanının yapılaşmaya açılmaması için yeni stadın parasını Türk Dünyası Vakfı bütçesinden karşıladık." diye kon

Eskişehir'e açık spor salonu alanı kazandırıldı!

Eskişehir Anadolu Gazetesi yazarı olan Sade Seda bugünkü yazısında Gökmeydan Mahallesi'ndeki değişikliği anlattı. Seda, mahalledeki açık pazarın açık spor salonu alanı olarak değiştirildiğini söyledi.

Eskişehir URAYSİM inşaatı başladı!

Anadolu Üniversitesi (AÜ) tarafından yürütülen ve "Raylı Sistemler Mükemmeliyet Merkezi Projesi" kapsamında Eskişehir'in Alpu ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi'nin (URAYSİM) inşaatı başladı.

TANAP-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı için acele kamulaştırma!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP)-Eskişehir Doğal Gaz Bağlantı Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Eskişehir İli, Seyitgazi, Odunpazarı ve Alpu'da yer alan bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin cami projesine iptal kararı!

Eskişehir Anadolu Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan KYK yurdunun arazisine yapılan cami projesi için imar planlarına uymaması gerekçesiyle iptal kararı verildi.

Eskişehir'de genç inşaat mühendisler rozetlerini taktı!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Anadolu ve Eskişehir Osmangazi Üniversiteleri İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler için 'Mezuniyet' ve 'Rozet Takma' töreni düzenledi.

Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi'nin lasman toplantısı yapıldı!

Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü iş birliğiyle yürütülen, kenti ve belli noktaları tanıtıcı harita ile mobil uygulamayı içeren "Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi"nin lansman toplantısı yapıldı.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

TANAP Eskişehir-Yunanistan sınırı boru hattı inşaatını Punj Lloyd-Limak yapacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattı inşaatının Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar olan 459 kilometrelik bölümünü, Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı yapacak.

Eskişehir Anadolu Havalimanı nerede Haberi

Eskişehir Anadolu Havalimanı nerede

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adı, Hasan Polatkan Havalimanı olarak değiştirildi. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Buna göre, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından işletilen Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adının "Hasan Polatkan Havalimanı" olarak değiştirilmesi...