09 / 05 / 2024

eskişehir belediyesi ödül

eskişehir belediyesi ödül

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2012 yılı içinde hayata geçirdiği Bilim Deney Merkezi ile Kent Belleği Müzesi, Özel Kalem Dergisi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri’nde, iki ayrı dalda ödüle değer bulundu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Eskişehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Eskişehir Odunpazarı'nda metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Eskişehir'e bağlı Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

eskişehir belediyesi ödül Haberi

eskişehir belediyesi ödül

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Turizm kategorisinde, Bilim Deney Merkezi projesi ile ödüle layık görülürken, ödülü Büyükşehir Belediye başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen aldı. Başkan Büyükerşen ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, yerel yöneticileri kentin hizmetkârları olarak tanımladığını hatırlatarak, “Biliyorsunuz, marifet iltifata tabidir. Yaptığımız başarılı işlerin bu şekilde mükâfatlandırılması bizim için çok önemli. Biz belediyeler, yaptığımız hizmetler ve projeler için her zaman cezalandırılacak değiliz. Böyle ödüllerle teselli buluyoruz” diye konuştu. Büyükerşen’in bu konuşması salonda bulunan diğer belediye başkanları ve katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ikinci ödülünü ise, geçtiğimiz yıl hizmete giren Kent Belleği Müzesi ile aldı. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen bu ödülü İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nurettin Sözen’den aldı.


Özel Kalem Dergisi tarafından düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri’nde, özel...