19 / 05 / 2024

Eskişehir Belediyesi yol düzenleme çalışmaları

Eskişehir Belediyesi yol düzenleme çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, dar ve trafik yüküne bağlı yol yüzeyinde meydana gelen deformasyonları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını sürüdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Eskişehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Hat Boyu yoluna neşter!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanında bulunan ilçelerdeki yüksek rakımlı mahalle yollarında karla mücadele çalışmaları sürdürürken diğer taraftan mahalle yollarında sürücülerin can ve mal güvenliği açısından yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Seyitgazi'de asfaltsız yol kalmadı!

Son zamanlarda özellikle ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları ile halkın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Belediyesi yol düzenleme çalışmaları Haberi

Eskişehir Belediyesi yol düzenleme çalışmaları

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, dar ve trafik yüküne bağlı yol yüzeyinde meydana gelen deformasyonları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını sürüdürüyor.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kalkanlı, Aksaklı ve Yenikent arasında 8 kilometrelik mesafede yürütülen çalışmalar kapsamında yolun platform genişliği 5 metreden 7 metreye çıkarılıyor.


Freze makinesi ile özelliği kaybolan asfalt sathi kaplama kazılıp alt yapısında zemin iyileştirmesi ve güçlendirme yapılarak yolun taşıma kapasitesi artırılıyor.


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yapılan çalışmalar ile yolun geometrik ve fiziki standardının yükseldiğini bu sayede ana arter yol statüsünde bulunan güzergahın sürücüler açısından daha emniyetli hale geleceğini  kaydetti.


Asfalt kaplama çalışmalarının kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında bulunan mahalle yollarında belirlenen iş programı çerçevesinde devam ettiğini bildiren yetkililer, yeni kaplama yapılan yollarda can ve mal güvenliği...