21 / 05 / 2024

eskişehir çimento fabrikası

eskişehir çimento fabrikası

Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek...

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çimento fabrikasını malikaneye çevirdi!

İspanyol mimar Ricardo Bofill 1973 yılında satın aldığı eski çimento fabrikasını malikaneye dönüştürdü. İşte detaylar...

ODE Yalıtım Eskişehir'de üretime başladı!

ODE Yalıtım, Eskişehir fabrikasında üretime başladı. Firma, Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna yükselecek.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

Eskişehir'deki tuğla ve kiremit fabrikası yeniden satışta!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını yeniden satışa çıkardı. Daha önce Ocak ayında satışa çıkarılan fabrikanın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin 480 TL olarak belirlendi.

Afyon'daki eski çimento fabrikasına yeni proje yapılacak!

AFYONKARAHİSAR'DA çimento fabrikasının bulunduğu alanda imar plan değişikliğine gidildi.Başkan Çoban 25-20 ve 15 metre olacak şekilde yolları tasarlanan bölgede 10 kata kadar yapı yapılabileceğini bildirdi.

Trabzon Değirmendere'deki çimento fabrikası taşınıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Değirmendere'deki Çimento Fabrikasının taşınacağı Akoluk'taki 122 ada 99 nolu parselin imar planı değiştirilirken, değişiklik mecliste kabul edildi.

Eskişehir'de icradan 33.8 milyon TL'ye satılık tuğla ve kiremit fabrikası!

Eskişehir 3. Satış Memurluğu, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde bulunan tuğla ve kiremit fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam satış bedeli 33 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Tepebaşı'nda 33.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

TC. Eskişehir 3. (Sulh Hukuk Mahkemesi)Satış Memurluğu, Eşkişehir Tepebaşı'ndaki tuğla ve kiremit fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam bedeli 33 milyon 898 bin 480 TL olarak belirlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden çimento fabrikası açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bazı basın yayın organlarında çıkan ‘Akoluk’ta Çimento Fabrikasına İtiraz’ haberleri ile ilgili açıklama yaptı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde...

Çimsa, Eskişehir'de çimento yatırımına hazırlanıyor!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikasında beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, bu yatırım için , 55 milyon dolar harcayacak.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolar!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Bu, şirketin 2015’teki ikinci büyük yatırımı.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

eskişehir çimento fabrikası Haberi

eskişehir çimento fabrikası


Küpeliler AŞ, 135 milyon dolara mal olacak bir entegre çimento tesisi kuracaklarını açıkladı. Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek. 


Küpeliler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küpeli, yatırım kararını 2011 yılında aldıklarını vurgulayarak, "Yaklaşık 30 aylık bir süreç sonunda 5 Temmuz 2013 tarihinde tüm ruhsat ve izinleri alarak, 26 Ağustos'ta inşaatımıza başladık. İnşaat sürecini yaklaşık iki yılda tamamlayarak, 2015 yılının Ağustos ayında üretime geçmeyi planlıyoruz" açıklamalarını yaptı.


Üretim olarak gerekli olan hammaddeyi kendi sahalarından tedarik edeceklerini belirten Hasan Küpeli, şunları söyledi: "Yatırımımızı kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştiriyoruz. Üretime başladıktan sonra yıllık 2 milyon ton çimento...