03 / 05 / 2024

Eskişehir gayrimenkul fiyatları

Eskişehir gayrimenkul fiyatları

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, Eskişehir'deki konut satışlarını ve gelişimini değerlendi. Çelik, Odunpazarı ilçesinde son yıllarda büyük bir ivme kazandığını belirtti.

Tramvay Eskişehir’de emlak fiyatlarını artırdı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin 2004 yılında hizmete aldığı hafif raylı sistem (tramvay) ulaşımı sonrası, seferlerin yapıldığı güzergahlar üzerindeki gayrimenkul değer artışları ve kentsel gelişimler göze çarpıyor.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Eskişehir'de konut fiyatları artacak mı?

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik,  inşaat sektörünün hareketlenebilmesi için bankaların konut faiz oranlarının yüzde 1’ e düşürülmesini talep etti.

Eskişehir'de 17.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 600 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir'de 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan gayrimenkulü 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir Büyükşehir'den 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Işıklar Mahallesi, 1121 ada 230 parselde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Reysaş GYO Eskişehir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir'de yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Eskişehir gayrimenkul fiyatları Haberi

Eskişehir gayrimenkul fiyatları

Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, Eskişehir'deki konut satışlarını ve gelişimini, değerlendirdi. Çelik, "Eskişehir'deki konut ve ticari gayrimenkul ilanlarının fiyatlarının yüzde 9 oranında bir artış göze çarptı. Biz de Hürriyet Emlak olarak Eskişehirli emlakçılara kampanya düzenledik. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası ile yaptığımız işbirliği ile odaya üye olan emlak ofislerinin aidatlarını biz karşılıyoruz" diye konuştu.


Odunpazarı ilçesinde son yıllarda büyük bir ivme kazandığını vurgulayan Çelik, "Eskişehir'deki merkez ilçeleri baz alındığında hem satılık hem de kiralık konut, arazi ve ticari gayrimenkul ilanları arasında en pahalı ilanlar Odunpazarı ilçesinden çıktı. Eskişehir'de konut satın alacak kişiler daha çok şehir merkezlerini tercih ediyor" dedi.



Eskişehir...