29 / 04 / 2024

eskişehir imar sorunu

eskişehir imar sorunu

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

TOKİ'den Eskişehir'deki imar planına ilişin açıklama!

TOKİ'den Eskişehir'de bazı basın yayın organlarında yer alan "Eskişehir Karapınar Gecekondu Önleme Bölgesi 2. Etap Projesiyle ilgili belediye meclisi kararına TOKİ'nin itiraz etmesi"ne ilişkin yapılan haberlere dair açıklama yapıldı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Eskişehir'in imar sorunu var!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğunu ifade etti...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Side’nin imar sorunu çözüldü!

Side’nin yıllardır çözülemeyen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından ortadan kalktı...

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu tarih oldu!

Antalya Çalkaya bölgesinin yıllardır yaşadığı imar sorunu tarih oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksulu vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeli haberi verdi.

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Eskişehir Odunpazarı gelişme konut alanı imar planı onaylandı!

Maliye Hâzinesine ait Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Sultandere mahallesi gelişme konut alanı imar planı onaylandı..

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İşte Eskişehir 1/25 binlik imar planının ayrıntıları!

Eskişehir'in gelecek 30 yılını planlayacak olan 1/25 binlik imar planları geçtiğimiz ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. En çok merak edilen ise planın ayrıntılarıydı. Yeni plana göre hangi alanlar ne olarak belirlendi. İşte detayları...

eskişehir imar sorunu Haberi

eskişehir imar sorunu

Demokrat Parti haftalık toplantısını gerçekleştiren Odunpazarı İlçe Başkanı Ertuğrul Balkan, Eskişehir'in sorunlarını anımsatarak çözüm bulunmasını gerektiğini ifade etti.

Trafik ve park sorunu

Sakarya Gazetesi'nin haberine göre; Eskişehir'in genel olarak bir imar sorunu olduğuna belirten Balkan, "Bu imar problemine bağlı olarak trafik problemi ve park problemi var. Bunlardan öncelikle imar problemlerinden başlanmasını belediye başkanlarımızdan istiyoruz" dedi. 

Problemler giderilmeli

Balkan, bir an önce imar probleminin çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. Balkan, sözlerine şöyle devam etti; "Akarbaşı'nda bulunan Bedrettin Caminin gasilhanesine tabutun girmesi kapı önündeki elektrik direği nedeniyle mümkün değil. Buna bir çözüm...