10 / 05 / 2024

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi ÇED

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi ÇED

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Eskişehir Millet Bahçesi yeniden değerlendirilecek!

Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı millet bahçesi plan notlarının yapılaşmayı artıracağını belirterek yeniden değerlendirmesine karar verdi...

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Eskişehir Hisarcık 4. Etap TOKİ Konutları'nda son durum!

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir'de 20.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 20 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Büyükşehir'den 24.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Dairesi Başkanlığı, Merkez Işıklar Mahallesi'nde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 24 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Mihalıççık'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Mihalıççık İlçesine bağlı Yunusemre, Belen, Adahisar ve Yalınlı yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir'e açık spor salonu alanı kazandırıldı!

Eskişehir Anadolu Gazetesi yazarı olan Sade Seda bugünkü yazısında Gökmeydan Mahallesi'ndeki değişikliği anlattı. Seda, mahalledeki açık pazarın açık spor salonu alanı olarak değiştirildiğini söyledi.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi ÇED Haberi

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi ÇED



T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde ''Eskişehir Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi''nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇED Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


1.TOPLANTI


Toplantı Yeri: Düzköy Mahallesi Köy Kahvesi

Toplantı Yerinin Adresi : Düzköy Mahallesi Sarıcakaya/Eskişehir

Toplantı Tarihi: 02/09/2016

Toplantı Saati: 10:30


2.TOPLANTI


Toplantı Yeri: Soğukçam Köy Konağı 

Toplantı Yerinin Adresi : Düzköy Mahallesi Sarıcakaya/Eskişehir

Toplantı Tarihi: 02/09/2016

Toplantı Saati:...