29 / 04 / 2024

eskişehir Konut satışları

eskişehir Konut satışları

ABD’deki New York State Üniversitesi’nde akademisyen ve Nijerya Merkez Bankası’nın danışmanlığını yürüten Yrd. Doç. Dr. Emre Özsöz, konut satışlarında en hızlı düşüşün Eskişehir’de yaşandığını açıkladı

TOKİ Eskişehir 100 bin konut projesinde taksitler 22 bin TL'ye kadar yükseldi! Mağdurlar tepkili!

TOKİ Eskişehir 100 bin sosyal konut projesinin mağdurları dün Meclis'teydi. Evlerine kavuşamayan mağdurlar, yükselen fiyatlara tepkili. İşte detaylar...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Eskişehir TOKİ projesiyle tek bir ilçeye 126 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 126 konut inşa edecek. TOKİ Eskişehir projesi Ekim ayında ihaleye çıkacak.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 71 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de inşa edeceği 71 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir projesi için tarih belli oldu! 71 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

81 ilde yeni projeler inşa edecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 71 yeni konut hayata geçirecek.

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Eskişehir projesi geliyor! Eskişehir'in o ilçesine 77 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Odunpazarı'na 1048 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1048 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesiyle 1035 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesinde 1035 adet konut yer alacak. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de 428 ucuz konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

eskişehir Konut satışları Haberi

eskişehir Konut satışları

Gediz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde misafir öğretim üyesi olarak ders veren Yrd. Doç. Dr. Emre Özsöz, emlak piyasasına mercek tuttu. ABD’deki New York State Üniversitesi’nde akademisyen, Fordham Üniversitesi Uluslararası Politika Çalışmaları Merkezi’nde araştırmacı olarak görev yapan, Nijerya Merkez Bankası’nın da danışmanlığını yürüten Özsöz, ilginç sonuçlara ulaştı. 

TÜİK, Bankalar Birliği ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) verilerini inceleyen İzmirli iktisatçı, bu yılın ilk 10 ayında ülke genelinde konut satışlarının, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1.3 azaldığına dikkat çekti. Özsöz’ün araştırmasına göre Türkiye2de konut satışlarında en hızlı düşüş Eskişehir’de yaşandı. 

Emre Özsöz, konut satışlarının finansmanına ilişkin tespitlerde de bulundu. Şu anda 1.8 milyon kişinin konut kredisi bakiyesi olduğunu, bankalara toplam borç miktarının 111 milyar TL’yi aştığını dile getirdi: “Türkiye...